ΕΠΣ Ξάνθης: Όσα έγιναν στην πρεμιέρα του πρωταθλητή Άρη Αβάτου με τη Βιστωνίδα (+photos)

Συναρπαστικό παιχνίδι σημειώθηκε στο γήπεδο των Μαγγάνων στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Ξάνθης μεταξύ του πρωταθλητή τα δύο τελευταία χρόνια Άρη Αβάτου και της Βιστωνίδας, σε μια αναμέτρηση που μπορεί να μην είχε κάποιο γκολ, είχε όμως πολλές καλές στιγμές και για τις δύο ομάδες και ένα δοκάρι για τους φιλοξενούμενους.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με το Άβατο να μπαίνει πιο δυνατά απέναντι στο νεανικό σχήμα του Νίκου Μαυρομάτη όμως η απλά στημένη αμυντικά Βιστωνίδα και ο έμπειρος κίπερ Ρούφος διατηρούσαν με άνεση το μηδέν, ενώ και όποτε προσπαθούσε να βγει επιθετικά η Βιστωνίδα οι παίκτες του Χρήστου Σαμαρά είχαν καλές αντιδράσεις.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το γκολ όταν στο 60’ η προσπάθεια του Ανδρέα Δασκαλάκη κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Εμίνογλου. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν πίεσαν αρκετά παρότι με παίκτη λιγότερο από το 75’ και την αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Μπουνταγκίδη, δεν κατάφεραν να βρουν στόχο σε δύο πολύ καλές στιγμές τους αρχικό στο 80’ όταν ο Τζοσκούν Κιοσέ βγήκε απέναντι από τον Ρούφο όμως γλίστρησε και δεν πρόλαβε να κάνει το σουτ, ενώ στο 89’ ο Γκέκας έχασε μοναδική ευκαιρία μην μπορώντας εξ’ επαφής να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα της Βιστωνίδας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Βαγγέλης Κιοτζένης με βοηθούς τους Χασάν Κουλά και Τάσο Χατζημωϋσιάδη.

ΆΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Χρ. Σαμαράς): Εμίνογλου, Βασιλειάδης Γιώργ., Μπουνταγκίδης, Φεταχίδης, Μπαϊρακταρίδης, Σοκρήογλου (65’ Γκέκας), Κουτσομιχάλης, Βασιλειάδης Γιάνν., Βασιλειάδης Γιώργ.-Τζότζος (55’ Κιοσέ), Κοτόπουλος (46’ Κετσεμενίδης), Χριστοφορίδης

ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ (Ν. Μαυρομάτης): Ρούφος, Δρακίδης, Καπράνης, Κιομουρτζής, Μακράκης, Μαμαλίγκατζης (79’ Γατζέλος), Τσάνι (89’ Πουτακίδης), Γκατζόγιας (46’ Νυφαδόπουλος), Κομήτης, Πεντεζίδης, Δασκαλάκης