ΕΠΣ Ξάνθης: Όσα έγιναν στην ισοπαλία της Γενησέας με τον Ζυγό (+photos)

Πρεμιέρα με ισοπαλία χωρίς τέρματα για Ελπίδα Γενησέας και Ηρακλή Ζυγού σε μια αναμέτρηση που δεν έλειψαν και τα παραπόνα για την διαιτησία κυρίως από τους φιλοξενούμενους που διαμαρτύρονται για δύο περιπτώσεις.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό με τον Ηρακλή να έχει την κατοχή και τις μεγαλύτερες στιγμές του αγώνα απέναντι στην μαχητική ομάδα της Γενησέας. Οι φιλοξενούμενοι πέρα από τις αρκετές καλές στιγμές με διάφορα σουτ που είτε δεν έβρισκαν στόχο είτε κατέληγαν στα χέρια του Ζαρζακόπουλου είχαν και τρία δοκάρια. Τα δύο από εκτελέσεις φάουλ των Κώστα Ευθυμιάδη και Άγγελο Χασιώτη στο δεύτερο μέρος αλλά και την μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή με την κεφαλιά του Χασιώτη να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι της γηπεδούχου ομάδας.

Ο Ζυγός που ήταν καλύτερος και πιο επιθετικός στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα διαμαρτυρήθηκε έντονα και για δύο περιπτώσεις, αρχικά στο 25’ για την ανατροπή του Λαμπάκη σε κόντρα επίθεση με τον Βασίλη Ουζουνίδη να δίνει το φάουλ και την κίτρινη στον αμυντικό της Γενησέας αλλά οι φιλοξενούμενοι να ζητούν αποβολή διαμαρτυρόμενοι πως ο Λαμπάκης ήταν σε προφανή θέση για γκολ και ο αμυντικός της Γενησέας ο τελευταίος παίκτης.

Αλλά και για την φάση του 75’ όταν ο Κωφφίδης θα κάνει την ατομική προσπάθεια θα πέσει μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή της αναμέτρησης Βασίλη Ουζουνίδη να δείχνει συνέχεια στο παιχνίδι και τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα για μαρκάρισμα στον επιθετικό του Ηρακλή. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Βασίλης Ουζουνίδης με βοηθούς τους Αλεξανδρίδη και Κοτινούδη.

ΕΛΠΙΔΑ ΓΕΝΗΣΕΑΣ (Χρ. Νεοφυτίδης): Ζαρζακόπουλος, Ζάικος, Παπαδόπουλος, Τσικούδης, Κωνσταντινίδης(75’ Σαφαρίδης), Ζοσιμίδης, Γαρούφας(60’ Νεοφυτίδης Γ), Καραπαζαρλής, Τάτσης, Τερσενίδης(87’ Ρούφος)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΥΓΟΥ (Γ. Δημητριάδης): Ευκαρπίδης, Βαρσάμης, Γότσης, Προδρομίτης, Ιωσηφίδης, Ευθυμιάδης, Λαμπάκης(70’ Τζέμ), Τσακιράκης(60’ Πανέρης)), Πανταζίδης(80’ Κελέσης), Χασιώτης, Κωφφίδης