Οι δηλώσεις του Γιόχαν Ίσακσον σε ιστοσελίδα της Σουηδίας και το… όνειρο που ζει στην Ορεστιάδα!!!

Ενθουσιασμένος από τις πρώτες μέρες παρουσίας του στην Ορεστιάδα και τον Αθλητικό Όμιλο δηλώνει ο Γιόχαν Ίσακσον, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη σε ιστοσελίδα της πατρίδας του μιλώντας για τις πρώτες του εντυπώσεις από την Ορεστιάδα και την Ελλάδα, τους στόχους των “πράσινων” στο νέο πρωτάθλημα.

Πιο συγκεκριμένα, το Volleybol.se φιλοξενεί δηλώσεις του Ομοσπονδιακού τεχνικού της Σουηδίας και τις πρώτες εντυπώσεις του από την παραμονή του στον Έβρο, τις οποίες μετέφρασε και αναδημοσίευσε το Volleyplanet.

Αναφορικά με τους στόχους και τις μεταγραφές του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδα ο Γιόχαν Ίσακσον δήλωσε: «Οι προσδοκίες του συλλόγου μας είναι η 6άδα στο πρωτάθλημα της Α1. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις μεταγραφές καθώς αποκτήσαμε δύο παίκτες από το Μαυροβούνιο (Βουκασίνοβιτς, Μίλιτς), έναν από την Κολομβία (Αμπουϊλα) και τον Φρέντρικ Γκούσταφσον από την Σουηδία ή Φρέντι όπως τον αποκαλούν εδώ. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι Έλληνες. Μπορώ να πω πως οι παίκτες έχουν αρχίσει να αποκτούν ομοιογένεια και είναι στο χέρι μας να τερματίσουμε στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος. Για να γίνει αυτό όμως πραγματικότητα χρειάζεται σκληρή και ποιητική δουλειά από όλους».

Από εκεί και μετά το ρεπορτάζ των Σουηδών επικεντρώνεται στην Ορεστιάδα αναφέροντας το γεγονός πως ο Γιόχαν Ίσακσον έχει απόλυτη ελευθερία στην ομάδα, τονίζοντας παράλληλα πως ο ΑΟΟ έχει στην διάθεσή του ένα δικό του γήπεδο.

Από την πλευρά του ο Σουηδός τεχνικός επεσήμανε: «Οι άνθρωποι του συλλόγου με υποδέχθηκαν με έναν φανταστικό τρόπο, γεμάτοι σεβασμό για τις ικανότητες και τις γνώσεις μου στο βόλεϊ και είναι γενναιόδωροι όσον αφορά την διαμονή, το φαγητό και τις μετακινήσεις».

Μάλιστα ο Ίσακσον τόνισε με ενθουσιασμό «Ζω το όνειρό μου κάθε μέρα» και συμπληρώνει «Εδώ έχουμε έναν μόνο μεγάλο ηλικιακά παίκτη και οι υπόλοιποι είναι μικροί και πολύ εξελίξιμοι. Νομίζω πως έχουμε πολλά να μάθουμε ο ένας από τον άλλον, αφού εμείς στις Σκανδιναβικές χώρες έχουμε μια τακτική που είναι ποιο ψύχραιμη και «ψυχρή» η οποία λείπει από τους Έλληνες. Οι Έλληνες έχουν μια διαφορετική αντίδραση όταν ένα παιχνίδι πάει στα πολλά σετ από ότι αν έχει κριθεί εύκολα».