Δύο φιλικά μέσα σε 75 ώρες θα παίξουν μεταξύ τους Έβρος Σουφλίου και Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Μπορεί το φιλικό παιχνίδι που είχαν προγραμματίσει για το περασμένο Σάββατο (5/9) να αναβλήθηκε λόγω του αγώνα που κλείστηκε για τους Αλεξανδρουπολίτες με τον Πανθρακικό, όμως ο Εθνικός και ο Έβρος Σουφλίου συμφώνησαν να παίξουν δυο άλλα φιλικά παιχνίδια μεταξύ τους – και μάλιστα σε απόσταση μικρότερη των 75 ωρών μεταξύ τους.

Η αρχή θα γίνει την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:30 το απόγευμα σε αναμέτρηση που θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο των Λαβάρων, με τυπικά γηπεδούχους τους Σουφλιώτες (χρησιμοποιούν πρωτίστως αυτό το γήπεδο ως έδρα στην προετοιμασία τους).

Όμως και την προσεχή Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, επίσης στις 17:30 το απόγευμα, θα έχουμε και δεύτερο φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης αυτή τη φορά να φιλοξενεί ως γηπεδούχος τον Έβρο Σουφλίου στο Δημοτικό Στάδιο “Φώτης Κοσμάς” της Αλεξανδρούπολης.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται αυτά τα δύο φιλικά να αποτελέσουν και την πρόβα τζενεράλε για τις δυο ομάδες για την έναρξη του πρωταθλήματος στις 27 Σεπτεμβρίου, εκτός και αν κανονιστεί τελευταία στιγμή κάποιο φιλικό για την άλλη εβδομάδα, που ωστόσο λόγω εκλογών κρίνεται αμφίβολο…