Μπάλα με την Βασίλισσα της Θράκης θα παίξουν φέτος η σύζυγος και η κόρη του Καρίμ Σολτάνι!!!

Η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα της Ξάνθης Βασίλισσα της Θράκης ανακοίνωσε την απόκτηση με ελεύθερη μεταγραφή την απόκτηση τεσσάρων νέων παικτριών, αλλά αυτό που προκαλεί αίσθηση είναι ότι οι δύο από αυτές φέρουν το όνομα… Σολτάνι.

IMG_2788Δεν είναι κάτι τυχαίο! Πρόκειται για την σύζυγος και την μικρή κόρη του Καρίμ Σολτάνι, του αλγερινού επιθετικού της Skoda Ξάνθη! Συχνά – πυκνά ομόρφαιναν με την παρουσία τους τις εξέδρες των Πηγαδίων, αλλά προφανώς το ποδόσφαιρο κυλάει στις φλέβες όλης της οικογένειας και δεν αρκεί απλά η παρακολούθηση αγώνων ακόμα και για τις γυναίκες της οικογένειας!

Έτσι λοιπόν η σύζυγος του παίκτη της Skoda Αναν Μπούντρι Σολτάνι και η κόρη τους Γιασίρα αποφάσισαν να ακολουθήσουν τα χνάρια του… μπαμπά της οικογένειας και ξεκίνησαν ήδη προπονήσεις με την Βασίλισσα, την γυναικεία ομάδα της πόλης, που μετά την περσινή επιτυχημένη πορείας, θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας.

IMG_2805Πέρα από την κυρία και την δεσποινίδα Σολτάνι, που αμφότερες φέρονται να αγωνίζονται στην επίθεση όπως και ο Καρίμ, οι Βασίλισσες ανακοίνωσαν ακόμα την απόκτηση της μέσου Σοφίας Ευθυμιάδου και της αμυντικού Ευθαλίας Χατζηλάρη, αμφότερων με ελεύθερη μεταγραφή. Με αυτές τις τέσσερις προσθήκες, η ομάδα εκτιμά ότι θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις του νέου πρωταθλήματος και της μεγαλύτερης κατηγορίας…