Ξεκίνησαν πάλι προπονήσεις στο Κλειστό Μαΐστρου οι Αμαζόνες

Η προετοιμασία των Αμαζόνων Μαΐστρου-Αλεξανδρούπολης για το πρωτάθλημα Β΄Εθνικής Γυναικών και του Δ’ Ομίλου που διοργανώνει η ΕΣΠΕ Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας ξεκίνησε την 1η Σεπτεμβρίου – αλλά η είδηση είναι ότι συνεχίζεται πλέον κανονικά!

Από την Πέμπτη η ομάδα γυμνάζεται και πάλι στην έδρα της, το Κλειστό Γυμναστήριο Μαΐστρου, το οποίο δόθηκε σε χρήση των ομάδων μετά τα παρατράγουδα της προηγούμενης εβδομάδας με την αστυνομική επιχείρηση απομάκρυνσης όλων των παιδιών, έπειτα από καταγγελία ότι δεν υπήρχε αδειοδότηση στο Κλειστό.

Για τις 15.00 το απόγευμα της Παρασκευής (11/9) έχει προγραμματιστεί η πρώτη συνάντηση της σεζόν στο Κλειστό Μαΐστρου για εγγραφές και προγράμματα, έτσι ώστε να ξεκινήσουν και όλα τα άλλα τμήματα.

Φέτος οι άνθρωποι των Αμαζόνων αισθάνονται υπερήφανοι γιατί ύστερα από 4 χρόνια λειτουργίας της ομάδας έχουν πλέον σε λειτουργία επτά τμήματα (από νήπια έως γυναίκες) με προπονητική ομάδα αποτελούμενη από άριστους επιστήμονες – προπονητές, που όλοι τυγχάνουν πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα το Βόλεϊ.