Βελτίωση χάρη στην δουλειά που έγινε στο διάστημα της διακοπής υποσχέθηκε ο Ρόκα

Απολογητικός για τις κακές εμφανίσεις των πρώτων δύο αγωνιστικών που απογοήτευσαν τους φίλους του Πανθρακικού αλλά συγκρατημένα αισιόδοξος ότι η ομάδα θα βγάλει στην συνέχεια το καλό της πρόσωπο, εμφανίστηκε ο προπονητής των Κομοτηναίων Χοσέ Μανουέλ Ρόκα στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από τα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

«Είναι αλήθεια ότι δεν έχουμε ξεκινήσει το φετινό πρωτάθλημα με τον τρόπο που θα επιθυμούσαμε. Κάναμε δύο συνεχόμενες ήττες στην έδρα μας και απογοητεύσαμε τους φιλάθλους μας», τόνισε αρχικά ο ισπανός τεχνικός και πρόσθεσε στην συνέχεια:

«Με εξαίρεση κάποια διαστήματα σε αυτούς τους δύο αγώνες, ξέρουμε πως δεν κάναμε όσα έχουμε δουλέψει, όσα μπορούμε βάσει των δυνατοτήτων των ποδοσφαιριστών και δε βγάλαμε το πάθος που θέλουμε να δείχνουμε, γιατί ο Πανθρακικός είναι ομάδα συνόλου και βασίζεται στο ταλέντο 1-2 παικτών. Το διάστημα της διακοπής μας βοήθησε να δουλέψουμε πάνω στα λάθη μας και θα παρουσιαστούμε βελτιωμένοι».

Σε σχέση με την αναμέτρηση της Κυριακής απέναντι στον Παναιτωλικό, ο Χοσέ Μανουέλ Ρόκα σχολίασε:

«Σίγουρα, έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα, η οποία πάντα είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, έχει ποιότητα καθώς και σε ομαδικό και σε ατομικό επίπεδο, ενισχύθηκε αρκετά το καλοκαίρι και προέρχεται από μια νίκη στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης.

Εμείς θα πάμε στο Αγρίνιο για να κάνουμε το παιχνίδι μας και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Έχουμε πίστη ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Φυσικά, αντιμετωπίζουμε αρκετά προβλήματα, θα έχουμε σημαντικές απουσίες, ωστόσο έχουμε μάθει να ζούμε με αυτές κι όσοι αγωνιστούν θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, έτσι ώστε να κερδίσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».