Γ’ Εθνική: Επέστρεψε ο Τσουμάνης στον Άρη μετά από έναν χρόνο παρουσίας στον Πανθρακικό

Ο Άρης Θεσσαλονίκης προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος το τελευταίο 24ωρο και επιχειρεί μεταγραφές από το πάνω ράφι για τα δεδομένα της Γ’ Εθνικής. Στην τελευταία από αυτές, ανακοίνωσε την επιστροφή του  Νίκου Τσουμάνη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” με το διάλειμμα ενός χρόνου στην Κομοτηνή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του Άρη ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Τσουμάνη. Ο 25χρονος αριστερός μπακ (γεννήθηκε στις 8 Ιουνίου 1990) βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας επισημοποιώντας την επιστροφή του στον Αρη.

Ο Νίκος Τσουμάνης αγωνίστηκε στην ομάδα μας τη σεζόν 2013-2014 (ακολούθησε την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Πανθρακικός), ενώ προηγούμενες ομάδες του ήταν η Κέρκυρα (2012-2013) και η Skoda Ξάνθη (2010-2012)».

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Νίκος Τσουμάνης, δήλωσε στην επίσημη σελίδα του Άρη: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στον ΑΡΗ, μια μεγάλη και ιστορική ομάδα. Καταλυτικό ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε ο πρόεδρος. Διαπιστώνω ότι γίνονται σωστές κινήσεις και αυτό με κάνει αισιόδοξο για τη συνέχεια. Ο ΑΡΗΣ σε δύο χρόνια θα πρέπει να βρίσκεται στη θέση που του αρμόζει».

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι ο ηπειρώτης μπακ (παλιότερα της Ξάνθης, πέρυσι του Πανθρακικού και από το καλοκαίρι για ένα δίμηνο της Βέροιας),  πριν ακόμα παρθεί η οριστική απόφαση να επιστρέψει στον Άρη, δηλαδή πριν ακόμα αναλάβει ο Θεόδωρος Καρυπίδης τα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος, είχε αποφασίσει από κοινού με τον Τάτο να προμηθευτούν διαρκείας για το μπάσκετ του Άρη του Νίκου Λάσκαρη, που φέτος αλλάζει επίπεδο…