ΕΠΣ Έβρου: Τρεις αιφνιδιαστικές αποχωρήσεις από το κύπελλο και μία από το πρωτάθλημα

Την απόφασή τους να μην κατέβουν να αγωνιστούν στους αγώνες της πρώτης φάσης του κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου, αποσύροντας ουσιαστικά την συμμετοχή τους από τον θεσμό, ανακοίνωσαν τρεις ομάδες.

Η μία μάλιστα από αυτές αποσύρθηκε και από το πρωτάθλημα! Ο λόγος για τα Αμπελάκια, που συμμετείχαν στον Βόρειο Όμιλο της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου.  Ετσι ο όμιλος μένει με 12 ομάδες και πλέον θα έχουν δύο ομάδες ρεπό κάθε αγωνιστική, εκτός και αν αποφασιστεί με τα νέα δεδομένα να γίνει νέα κλήρωση.

Σε  σχέση με το κύπελλο, ο Α.Μ.Ο. Αμπελακίων και είχε κληρωθεί στην πρώτη φάση του Κυπέλλου με την Ένωση Οινόης, σε αγώνα που είχε προγραμματιστεί το απόγευμα της Κυριακής. Είναι προφανές ότι μετά από αυτήν την εξέλιξη, η αναμέτρηση δεν θα γίνει και θα προκριθεί κερδίζοντας με 3-0 στα χαρτιά η Οινόη.

Οι άλλες δύο ομάδες που απέσυραν την συμμετοχή τους από το κύπελλο και μόνο (αλλά όχι και από το πρωτάθλημα, στο οποίο θα συμμετάσχουν κανονικά) είναι τα Δίκαια και το Πραγγί. Ο Ορφέας Δικαίων επρόκειτο να αντιμετωπίσει το απόγευμα του Σαββάτου εκτός έδρας τον ΟΦΙ Ισαακίου και ο Άρης Πραγγίου εντός έδρας στην Οινόη την Δόξα Ορεστιάδας.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, ο ΟΦΙ Ισαακίου, η Δόξα Ορεστιάδας και η Ένωση Οινόης γίνονται οι τρεις πρώτες ομάδες που ξεκούραστα προκρίνονται στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου.