Αναχώρησαν για το Παγκόσμιο Σκοποβολής στην Ιταλία οι δύο σκοπευτές του Εθνικού Σισμάνης και Μπεχτσούδης

Στην Ιταλία βρίσκονται  ήδη οι σκοπευτές του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Αθανάσιος Σισμάνης και Απόστολος Μπεχτσούδης για να λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκοποβολής.

Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία του Σκοπευτικού Τμήματος του Εθνικού, αφού οι δύο σκοπευτές θα συμμετέχουν στην Εθνική Ομάδα Λειόκανου IPSC που αποτελειται συνολικά από 12 αθλητές προκειμένου να αντιπροσωπεύσουν την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Λειόκανου όπλου της IPSC που θα γίνει στη Agna της Ιταλίας από τις 13 μέχρι και τις 19 Σεπτεμβρίου 2015.

skopovoliΟ Σισμάνης θα πάρει μέρος στην κατηγορία Modified με 110 αθλητές να συμμετέχουν ενώ ο Απόστολος Μπεχτσούδης  θα συμμετάσχει στην κατηγορία Open με 120 αθλητές.

Οι δυο εβρίτες αθλητές προπονούνταν μέχρι την Κυριακή στο σκοπευτήριο πρακτικής σκοποβολής του Εθνικού που παραχώρησε η 12η μεραρχία Πεζικού και αναχώρησαν οδικώς για Ιταλία την Τετάρτη.

Εντός της ημέρας (Παρασκευή 11 Σεπτεβρη) θα γίνει έλεγχος του οπλισμού και οι εγγραφές. Την Κυριακή θα γίνει η τελετή έναρξης και την Δευτέρα θα αρχίσουν οι αγώνες.