Με πολλές συμμετοχές και για καλούς σκοπούς οι φετινοί αγώνες Run Greece της Αλεξανδρούπολης

Με αμείωτο ρυθμό, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, συνεχίζονται οι εγγραφές για το Run Greece, τους λαϊκούς αγώνες δρόμου που για δεύτερη συνεχή χρονιά θα φιλοξενηθούν την Κυριακή μετά τις εκλογές, στις 27 Σεπτεμβρίου, στην Αλεξανδρούπολη.’

Τον αγώνα διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Έβρου, το Δήμο Αλεξανδρούπολης και για τον λόγο αυτόν πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη η επίσημη συνέντευξη Τύπου, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς και ο αρμόδιος για θέματα αθλητισμού δημοτικός σύμβουλος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Βαταμίδης.

Οι αγώνες θα είναι πέντε και δέκα χιλιομέτρων καθώς και 600 μέτρων για τα παιδιά, όπως συμβαίνει και στις άλλες έξι πόλεις που διεξάγεται το Run Greece. Στόχος των διοργανωτών να σημειωθεί αντίστοιχη ή και ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία σε σχέση με πέρυσι, οργανωτικά αλλά και αγωνιστικά, αγκαλιάζοντας ακόμη περισσότερους δρομείς κάθε ηλικίας.

Ταυτόχρονα, η WIND ως Μεγάλος Χορηγός Αγώνων Δρόμου 5 και 10χλμ των αγώνων πόλης Run Greece συνδυάζει την προσπάθεια και τη συμμετοχή με την κοινωνική προσφορά και την κοινωνική πρωτοβουλία. Συγκεκριμένα, εκ μέρους κάθε δρομέα που θα συμμετέχει στους αγώνες των 5 και 10χλμ. η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας θα προσφέρει οικονομική ενίσχυση στον Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φίλων Νομού Έβρου “ΣυνεχίΖΩ”.

Για τους αγώνες και την κοινωνική προσφορά μίλησε και ο κ. Θεοκράτης Ιωαννίδης, ιδιοκτήτης του καταστήματος WIND στην Αλεξανδρούπολη, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά η Αλεξανδρούπολη υποδέχεται και φιλοξενεί για δεύτερη χρονιά το Run Greece, τον δρομικό αγώνα που έγινε θεσμός. Ως εκπρόσωπος του χορηγού, θα ήθελα να καλέσω όλους τους συμπολίτες μου να αγκαλιάσουν και φέτος τη σπουδαία αυτή προσπάθεια που φέρνει όλους μας πιο κοντά με τις διαχρονικές αξίες του αθλητισμού, της ευγενούς άμιλλας και της κοινωνικής αλληλεγγύης. Παράλληλα, με κύριο μήνυμα “Ένας Αγώνας Για Όλους, σε όλη την Ελλάδα” η WIND θα ενισχύσει με τη συμμετοχή όλων μας στους αγώνες των 5 και 10χλμ, το σπουδαίο έργο του Σύλλογου Καρκινοπαθών και Φίλων Νομού Έβρου “ΣυνεχίΖΩ”».

Στην συνέντευξη τύπου παρευρέθηκε η Πρόεδρος του συλλόγου Αναστασία Σπυρίδου, η οποία δήλωσε: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς την WIND, όχι μόνο για την οικονομική ενίσχυση, που θα μας δώσει τη δυνατότητα  να υλοποιήσουμε τους σκοπούς μας, αλλά κυρίως για τη δυνατότητα να στείλουμε ένα θετικό μήνυμα ζωής προς όλους τους συμπολίτες μας!».

Οι εγγραφές για το Run Greece Αλεξανδρούπολης έχουν ήδη ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα και συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Στην φωτογραφία μπορείτε να δείτε από αριστερά τον Αστυνομικό Διευθυντή Αλεξανδρούπολης Παναγιώτη Κουτούζο, τον ιδιοκτήτη  του Καταστήματος WIND Αλεξανδρούπολης Γιάννη Θεοκράτη, τον Δημοτικό Σύμβουλο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Βαταμίδη, την πρόεδρο του Συλλόγου ‘’ΣυνεχίΖΩ’’ Αναστασία Σπυρίδου, τον αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς, τον αντιπρόεδρο του ΜΓΣ Εθνικός Κώστα Πατερόπουλο, τον εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Περιφ. Ενότητας Έβρου Γιάννη Μπόγδη και τον Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θράκης Πασχάλη Μπούμπα.