Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μελίσσης, ανεβάζει ρυθμούς και ο Ιγκορ

Με πρωινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο, συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία της ομάδας μας, ενόψει του παιχνιδιού με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, για την 3η αγωνιστική της Super League.

Είχε προηγηθεί προπόνηση και το απόγευμα της Τετάρτης, που ξεκίνησε με ζέσταμα με ασκήσεις τεχνικής και passing game, ενώ στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε γκρουπ και δούλεψαν στον τομέα της κυκλοφορίας της μπάλας και την επιθετικής τακτικής και ανάπτυξης, υπό τις οδηγίες του προπονητικού επιτελείου.

Στο τελευταίο μέρος της προπόνησης πραγματοποιήθηκε και οικογενειακό δίτερμα, ανάμεσα στις δύο ομάδες που είχε χωρίσει ο Μάνουελ Ρόκα.

Κανονικά προπονείται από την Τρίτη ο Χρήστος Μελίσσης, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε, ενώ ο Ίγκορ από την Τετάρτη ανέβασε ρυθμούς. Το ίδιο συνέβη και με τον Βασίλη Γαβριηλίδη, ο οποίος μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Το απόγευμα στις 17:30 ο Μάνουελ Ρόκα θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη στους εκπροσώπους των τοπικών μέσων, στην αίθουσα τύπου του ΔΑΚ Κομοτηνής, ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής στο Αγρίνιο.