Στρατηγική συμμαχία με τον Σύλλογο “Περπατώ” της Κομοτηνής από τα Street Relays της Θεσσαλονίκης!

Στρατηγικός σύμμαχος στην σειρά αγώνων Βίκος Street Relays θα είναι ο Σύλλογος “Περπατώ” για άτομα με κινητικά προβλήματα, που έχει ως έδρα την Κομοτηνή.

Τα Relays ως θεσμός έχουν αναδείξει το ζήτημα της συμμετοχής των ατόμων με κινητικά προβλήματα σε όλες τις αθλητικές – και όχι μόνο – δραστηριότητες και η συνεργασία με τον σύλλογο “Περπατώ” έχει κύριο σκοπό να βγουν τέτοια άτομα από τα σπίτια τους και να αρχίσουν να αθλούνται μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο.

Το ίδιο μήνυμα έχει σταλεί ουκ ολίγες φορές μέσα από τα Street Relays ανά την Ελλάδα (ανάμεσά τους και αυτό της Κομοτηνής που διοργανώθηκε τον Μάιο για δεύτερη φορά) και το ίδιο θα συμβεί και στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα του ερχόμενου Σαββάτου, 12 Σεπτεμβρίου.

Τα άτομα με κινητικά προβλήματα και μπορούν και οφείλουν να αθληθούν και το παράδειγμα που δίνουν τα μέλη του συλλόγου “Περπατώ” πρέπει να γίνει “σημαία” για όλους.

Στον αγώνα της Θεσσαλονίκης, στη Νέα Παραλία, θα συμμετέχει ο αθλητής του Ηρόδικου Κομοτηνής Μάκης Καλαράς, ο μοναδικός Έλληνας που έχει συμμετάσχει τόσο σε θερινούς κερδίζοντας μάλιστα και μετάλλιο όσο και σε χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες!

Μαζί του θα υπάρχουν τουλάχιστον άλλοι τρεις αθλητές από τον σύλλογο “Περπατώ” για να στηρίξουν τα Street Relays και να στείλουν το μήνυμα για μαζική συμμετοχή σε αθλητικά δρώμενα των ατόμων με κινητικά προβλήματα.