Photos: Η παρουσία της θρακιώτικης εξέδρας των “Πελαργών” στη νίκη – πρωτιά της Εθνικής επί της Σλοβενίας

Η Εθνική Ομάδα νίκησε σχετικά εύκολα με 83-72 την Σλοβενία για την τέταρτη αγωνιστική του Ευρωμπάσκετ και παραμένοντας αήττητη, εξασφάλισε την πρώτη θέση στον όμιλο του Ζάγκρεμπ αν και απομένει ακόμα ένα παιχνίδι, αυτό με την Ολλανδία το βράδυ της Πέμπτης.

Για ακόμα μια ημέρα βρέθηκαν στο γήπεδο οι “Πελαργοί”, με τους περίπου δέκα Θρακιώτες ανάμεσά τους και τους ακόμα περισσότερους από την περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας, αρκετοί από τους οποίους όμως έχουν επίσης σχέσεις με το γεωγραφικό μας διαμέρισμα.

Επίσης, σταθερά στην εξέδρα βρέθηκαν οι συγγενείς των παικτών. Ανάμεσά τους η Ολυμπία Χοψονίδου του Βασίλη Σπανούλη, αλλά και η καβαλιώτισσα Χριστίνα Ψωμιάδη, κόρη του Μάκη Ψωμιάδη και σύζυγος του Γιάννη Μπουρούση, μαζί φυσικά με την κόρη τους.

Ο φακός της InTime για ακόμα μια μέρα χάρισε μοναδικά κλικ από την αναμέτρηση, αλλά ως συνήθως στο ThrakiSportS εστιάσαμε στις θρακιώτικες παρουσίες της εξέδρας, που ελπίζουμε να αυξηθούν και γιατί όχι να… πολλαπλασιαστούν στην τελική φάση της Γαλλίας.

Οι πρώτες 15 εικόνες που ακολουθούν είναι από τον αγώνα Ελλάδας – Σλοβενίας που έγινε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης και οι επόμενες πέντε από το ματς Ελλάδας – Γεωργίας το βράδυ της Τρίτης…