Στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ η ΠΑΕ Πανθρακικός για την υπόθεση Φερνάντεζ και ο… Παύλος Δερμιτζάκης

Υποθέσεις με θρακιώτικο ενδιαφέρον πρόκειται να συζητηθούν το απόγευμα της Τρίτης, στην προσεχή συνεδρίαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου  της ΕΠΟ (8/9/2015, ώρα 16:00).

Πρόκειται για ένα δικαστήριο που ήρθε στο προσκήνιο της επικαιρότητας εξαιτίας των προσφυγών του Άρη για να ανέβει από την Β’ Εθνική αλλά και της Κέρκυρας, που επιδίωξε να μην υποβιβαστεί.

Ως γνωστόν καμία ομάδα δεν πέτυχε τον στόχο της και γενικά είναι λίγες οι περιπτώσεις που ανατρέπονται από το συγκεκριμένο δικαστήριο οι αποφάσεις που υπάρχουν από τα πειθαρχικά όργανα που έχειν νωρίτερα επιληφθεί του θέματος.

Στην συνεδρίαση της Τρίτης, λοιπόν, μεταξύ άλλων περιλαμβάνεται και η έφεση του Ντάνι Φερνάντες κατά της ΠΑΕ Πανθρακικός και της υπ΄ αριθμ. 433/2015 απόφασης της  ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ.

Αυτό με άλλα λόγια σημαίνει ότι η ομάδα της Κομοτηνής, αν και δεν έχει ανακοινώσει κάτι σχετικό, έχει δικαιωθεί σε πρώτο βαθμό σε σχέση με την υπόθεση των χρωστούμενων που φέρονταν να είχε προς τον γνωστό τερματοφύλακα.

Μένει να δούμε αν θα δικαιωθεί και στον τελευταίο βαθμό. Η υπόθεση αυτή θα συζητηθεί δεύτερη από τις τέσσερις που έχει η ημερήσια διάταξη. Πιο πριν θα συζητηθεί η έφεση της Λαμίας κατά του πρώην προπονητή της και πρώην τεχνικού του Πανθρακικού Παύλου Δερμιτζάκη.

Αναλυτικά οι τέσσερις υποθέσεις που θα απασχολήσουν την Τρίτη το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ:
1. Έφεση  ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ 1964  κατά της υπ΄ αριθμ.  395/2015 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ και προπονητή ΠΑΥΛΟ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ.
2.Έφεση  ποδοσφαιριστή  DANIEL MARCIO FERNANDES κατά της υπ΄ αριθμ. 433/2015 απόφασης της  ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ και της ΠΑΕ  ΑΠΣ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ.
3. Έφεση της  ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 κατά της υπ΄ αριθμ. 535/2015 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ και του ποδοσφαιριστή ΚΛΑΡΕΝΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΜΠΙΤΑΝΓΚ.
4.Εφεση του ποδοσφαιριστή  ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΝΤΙΜΙΤΡΟΦΣΚΙ κατά της υπ΄αριθμ. 571/2015 απόφασης της ΠΕΕΟΔ /ΕΠΟ και της ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ.​