Photos: Κλικ από την ορκωμοσία των 115 νέων πτυχιούχων του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης

Περίπου 115 ακόμη νέοι επιστήμονες Φυσικής Αγωγής πήραν το πτυχίο τους τη Δευτέρα από το Τμήμα Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Κομοτηνής, μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης. Οι νέοι γυμναστές και αθλητές είναι έτοιμοι να «κατέβουν» στο «στίβο» της αγοράς εργασίας σε μια περίοδο ομολογουμένως δύσκολη, πιστοί πάντα στην αρχαία ρήση «Νους υγιής εν σώματι υγιεί».

Έτσι οι 115 νέοι απόφοιτοι του ΤΕΦΑΑ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης θα έχουν την ευκαιρία να «στήσουν» μια καριέρα στον αθλητισμό, τη γυμναστική, την προπονητική, το χορό, την αποκατάσταση και σε διάφορες ακόμη ειδικότητες με τις οποίες τους εξόπλισε το πτυχίο τους. Σίγουροι όσο το σημερινό τους χαμόγελο, δυνατοί όσο το σώμα που «έχτισαν» και επίμονοι είναι έτοιμοι να δημιουργήσουν ένα καλύτερο αύριο όσον αφορά στον αθλητισμό της χώρας.

Στην ορκωμοσία της Δευτέρας τον όρκο ανέγνωσε ο πρώτος μεταξύ των πτυχιούχων ο Μάριος Θρούπη από την Κύπρο. Λόγια ενθαρρυντικά προς τους πτυχιούχους είπε ο αντιπρύτανης και καθηγητής του τμήματος Νίκος Αγγελούσης, τονίζοντας ότι το τμήμα παραμένει κοντά στους αποφοίτους του και τους παρέχει και τη δυνατότητα για μεταπτυχιακές σπουδές, ίσως στις καλύτερες εγκαταστάσεις ΤΕΦΑΑ στην Ελλάδα.

Γονείς, συγγενείς και φίλοι παρευρέθησαν στην τελετή συγκινημένοι που ανταμείβεται ο κόπος τεσσάρων φοιτητικών χρόνων και ευχήθηκαν στους πτυχιούχους τα καλύτερα για τη μετέπειτα πορεία τους! Μετά την παράδοση του πτυχίου ονομαστικά σε κάθε φοιτητή, σειρά είχαν εκατοντάδες φωτογραφίες για καθέναν από τους φοιτητές, οι οποίοι έζησαν τη δική τους στιγμή και συνέχισαν να γιορτάζουν σε διάφορα μέρη της πόλης.

Δείτε φωτογραφίες από την τελετή από τον φακό του PhotoArt που δημοσιεύθηκαν από τον “Παρατηρητή της Θράκης”…