Γ’ Εθνική: Mε Φυσέκη και Μελισσά η “πρώτη” του Άρη με Αρβανιτίδη

Με λίγους παίχτες από την ομάδα που ξεκίνησαν την προετοιμασία για την νέα χρονιά, πριν ένα μηνα, αλλά τους “Θρακιώτες” Γιάννη Φυσέκη και Πασχάλη Μελισσά παρόντες πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση του Άρη υπό την επίβλεψη του νέου αφεντικού των κιτρίνων Νίκου Αρβανιτίδη.

Από εκεί και πέρα το παρών έδωσαν εκτός των Μελισσά και Φυσέκη οι N΄Λουντούλου, Κωνσταντινίδης, Παπαδόπουλος Μ, Μαζουλουξής, Ιακωβίδης, Λιόνης, Ντούνγκα, Καπνίδης, Μπαϊμάκης, Μπαξεβάνος, Ιωαννίδης και οι νεαροί Ταουσάνης, Πατσιαβάς, Ανδρεάκος, Μούδιος, Τοπουζλής και Ρομάριο από την Κ17 του Άρη.

Εντύπωση και μάλιστα αρνητική προκάλεσε η στάση ορισμένων ποδοσφαιριστών οι οποίοι δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της νέας διοίκησης και δεν έδωσαν το «παρών» στο Νέο Ρύσιο για να γνωρίσουν τους διοικούντες και να προπονηθούν υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Σίτσα. Ο λόγος για τους Καλογέρη, Σουνά, Γεωργιάδη και Σαμαρά που παρότι κλήθηκαν δεν ενημέρωσαν εγκαίρως ότι θα απουσιάσουν.

Ωστόσο ο σχηματισμός του ρόστερ «τρέχει» από τους νέους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη. Πέρα από τον Μάουρο Πόι, ο οποίος περιμένει το «πράσινο φως» για να επιστρέψει στους κίτρινους, θετικό είναι το κλίμα για την παραμονή του Γκιγέρμο Πέρεθ, ενώ ακούγεται και το όνομα του έμπειρου Νίκου Αναστασόπουλου, που όπως και οι άλλοι δυο πέρασε και αυτός από την Skoda Ξάνθη.