Γ’ Εθνική: Από τον Ατρόμητο στην ιστορική Κηφισιά ο Γεωργιάδης!

Στην Κηφησιά θα συνεχίσει την καριέρα του ο 24χρονος Ξανθιώτης μεσοεπιθετικός Οδυσσέας Γεωργιάδης, που υπέγραψε με τη νέα του ομάδα, που και φέτος παρουσιάζεται ιδιαίτερα φιλόδοξη στοχεύοντας στην άνοδο στην Football League.

Ο Γεωργιάδης που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο Πειραιά έψαχνε το κάτι παραπάνω και μόλις ήρθε η πρόταση της ιστορικής και πάντα δυνατής Κηφισιάς, από τις παραδοσιακές δυνάμεις του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου, δεν το πολυσκέφτηκε επιβεβαιώνοντας και το σχετικό ρεπορτάζ του ThrakiSportS που είχε τονίσει ότι θα παραμείνει σε ομάδα Γ’ Εθνικής αλλά με υψηλότερους στόχους από την παραμονή (Θυμηθείτε το σχετικό ρεπορτάζ με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός που το καλοκαίρι του 2013 πήρε μεταγραφή από την ΕΠΣ Ξάνθης και τον Αστέρα Μαγικού για τον Ατρόμητο Πειραιά και την Γ’ Εθνική, μετά από δύο αρκετά καλές σαιζόν με την ομάδα του Πειραιά επέλεξε να αποχωρήσει από τον σύλλογο αναζητώντας το επόμενο βήμα. Ο νέος σύλλογος του Οδυσσέα Γεωργιάδη την περασμένη σαιζόν τερμάτισε στην δεύτερη θέση του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής χάνοντας την άνοδο από τον Κισσαμικό.