ΕΣΠΕΘΡ: 13 ομάδες, εκ των οποίων οι 9 Θρακιώτικες, στο σερβίς της νέας Β’ Εθνικής Γυναικών

Ολοκληρώθηκε η υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής για τα Εθνικά Περιφερειακά Πρωταθλήματα και έγινε έτσι γνωστό από την ΕΣΠΕ Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας ότι στον Δ’  Όμιλο της νέας Γ’ Εθνικής Γυναικών θα λάβουν μέρος 13 ομάδες.

Από αυτές, οι εννέα προέρχονται από την Θράκη. Πρόκειται για την ΑΕ Κομοτηνής, τον Ερμογένη Ξάνθης και επτά ομάδες του Έβρου: τον Α.Ο. Νέας Βύσσας, τον Α.Ο. Ορεστιάδας, τον Άθλο Ορεστιάδας, τον Α.Σ.Α. Έβρος Σουφλίου, την Θύελλα Φερών, τον Φοίνικα Αλεξανδρούπολης και τον ΑΟ Μαΐστρου.

Σε αυτές προσθέστε και τα εξής τέσσερα σωματεία της Ανατολικής Μακεδονίας, δύο από Δράμα και δύο από Καβάλα: τον Α.Ο. Αμυγδαλεώνας, τον Α.Ο. Καβάλας, τον Γ.Σ. Δράμας και τον Σ.Φ.Β. Ερμής Δράμας.

Συνοπτικά, οι 13 συμμετοχές στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Γυναικών (Δ’ όμιλος), με την σειρά που τις ανακοίνωσε η ΕΣΠΕΘΡ: Α.Ο. Αμυγδαλεώνας, Α.Ο. Καβάλας, Α.Ο. Μαΐστρου, Α.Ο. Νέας Βύσσας, Α.Ο. Ορεστιάδας, Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας, Α.Σ. Ερμογένης Ξάνθης, Α.Σ.Α.  Έβρος Σουφλίου, Γ.Α.Σ. Θύελλα Φερρών, Γ.Σ. Δράμας, Μ.Γ.Σ. ΑΕ Κομοτηνής, Σ.Φ.Β. Ερμής Δράμας & Φοίνικας Αλεξ/πολης.

Το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος καθώς και η ημερομηνία της κλήρωσης  θα ανακοινωθούν σύντομα.