Έμεινε Ελλάδα ο Παπαδόπουλος που έγινε “Αρκάς”!

Στον Αστέρα Τρίπολης θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του ο πρώην “πράσινος” Δημήτρης Παπαδόπουλος, που πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και ανακοινώθηκε απο τους Αρκάδες.

Ο πρώην φορ του Πανθρακικού προ τριετίας στον οποίο αναγέννηθηκε μετά την πτωτική πορεία του, παραμένει τελικά στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης, και ενώ πρόσφατα υήρξε το σήριαλ με την Καρσίγιακα της Τουρκίας, που τον ανακοίνωσε, τον παρουσίασε αλλά τελικά η μεταγραφή… χάλασε(Θυμηθείτε ΕΔΩ)!

Ο Έλληνας επιθετικός γεννήθηκε στις 20 Οκτωβρίου 1981, επέλεξε τον αριθμό “9” για τη φανέλα του ενώ ο Αστέρας αποτελεί τον 11 σταθμό στην πλούσια καριέρα του, η οποία περιλαμβάνει και 22 εμφανίσεις (2 γκολ) με την Εθνική Ελλάδας.  Ο Παπαδόπουλος αγωνίστηκε πέρυσι στον ΠΑΟΚ, έχοντας 8 γκολ σε 32 παιχνίδια. Στο παρελθόν έχει περάσει από Ακράτητο, Μπέρνλι, Παναθηναϊκό, Λέτσε, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Θέλτα, Λεβαδειακό, Πανθρακικό και Ατρόμητο.

Η ανακοίνωση του Αστέρα αναφέρει: “Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο οποίος για τη σεζόν 2015-2016 θα αγωνίζεται με την κιτρινομπλέ φανέλα.”