Εκλάπη η ελληνική σημαία που ήταν το… «γούρι» του μαγαζιού αθλήτριας του ΓΑΣ Κομοτηνή

Στο καφενείο Αλλόκοτο έχει γίνει πλέον θεσμός η προβολή των αγώνων της Εθνικής Ελλάδος, ακόμα και των γυναικέιων εθνικών ομάδων, αφού ιδιοκτήτρια είναι η μπασκετμπολίστρια του ΓΑΣ Κομοτηνή Ασσούντα Πετρίδου.

Παράλληλα, όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα “Παρατηρητής”, στο μαγαζί  είχε γίνει θεσμός να υψώνεται και η σημαία της Ελλάδος κατά τη διάρκεια προβολής των αγώνων, και μάλιστα μια σημαία που ξεπερνούσε τα τέσσερα μέτρα μήκος και τα δύο στο ύψος.

Μιλάμε, ωστόσο, σε παρελθοντικό χρόνο καθώς και η ίδια η σημαία αποτελεί πια παρελθόν, χωρίς μάλιστα αυτό το γεγονός να αντιπροσωπεύει τη βούληση της ιδιοκτήτριας του καφενείου.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την προβολή του αγώνα και της μεγάλης νίκης επί της Κροατίας το βράδυ της περασμένης Κυριακής, η εν λόγω σημαία μεγάλων διαστάσεων κλάπηκε.

allokotoΗ σημαία αποτελούσε «γούρι», όπως χαρακτηριστικά τόνισε η αθλήτρια αλλά και ιδιοκτήτρια του καφενείου Αλλόκοτο Ασσούντα Πετρίδου, ενώ δήλωσε ότι «το γεγονός της κλοπής δεν θα μας αφήσει άπραγους» εξηγώντας ότι «η κλοπή μας παρακίνησε να φτιάξουμε μια σημαία ακόμα πιο μεγάλη, γιατί δεν θέλουμε να χάσουμε το γούρι μας».

Επόμενο ραντεβού με την καινούρια ελληνική και μεγαλύτερη σημαία ήταν ο τρίτος νικηφόρος αγώνας της Εθνικής Ελλάδας στο Ζάγκρεμπ με αντίπαλο την Γεωργία, που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης με εύκολη επικράτηση με σκορ 79-68 (παρά το γεγονός ότι στο τέλος η διαφορά μειώθηκε σε σχέση με τους 28 πόντους διαφοράς στο ημίχρονο)