Δυνατοί ρυθμοί και φουλ προετοιμασία για την αντίπαλο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο Challenge Cup

Σε φουλ ρυθμούς κινείται η σλοβενική ομάδα Πάμβιτα Πόμγκραντ, η οποία σε δύο ακριβώς μήνες θα τεθεί αντιμέτωπη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για το Challenge Cup.

Η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος στις 3 Οκτώμβρη απέναντι στην Αστεκ Τρίγκλαβ. Ήδη έχει δώσει μάλιστα και μια σειρά από φιλικά παιχνίδια, τα περισσότερα από τα οποία ωστόσο ήταν κλειστά.

Στο ένα επίσημο μέχρι στιγμής η Πάμβιτα Πόμγκραντ κέρδισε με 3-0 σετ την ομάδα κάτω των 21 ετών της Εθνικής Σλοβενίας, την οποία μάλιστα τροφοδοτεί με δύο παίκτες οι οποίοι απέχουν από τις προπονήσεις της ομάδας, ενόψει της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα φιλοξενηθεί στο Μεξικό.

Μέχρι και την έναρξη του πρωταθλήματος έχουν μάλιστα προγραμματιστεί και αρκετά φιλικά παιχνίδια, ένα από αυτά απέναντι στην Εθνική Νορβηγίας, ενώ κλείδωσε και η συμμετοχή της ομάδας σε διεθνές τριήμερης διάρκειας τουρνουά που θα φιλοξενηθεί στο Ζάγκρεμπ.

Όλα αυτά κάνουν αντιληπτό ότι οι Σλοβένοι θα έχουν σαφώς περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους όταν θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τον Εθνικό στις αρχές Νοέμβρη, δεδομένου ότι οι Εβρίτες ακόμα δεν έχουν καν ανακοινώσει φιλικά, ενώ η έναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος έχει οριστεί για τις 24 Οκτωβρίου.