Το απόγευμα οι κληρώσεις για όλα τα πρωταθλήματα και το κύπελλο της ΕΚΑΣΑΜΑΘ! Αναλυτικά οι συμμετοχές…

Τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου διεξάγεται η κλήρωση των πρωτάθλημάτων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ για την αγωνιστική περίοδο 2015-16. Η κλήρωση θα γίνει στα γραφεία της Ένωσης στην Κομοτηνή και θα ξεκινήσει στις 17:30.

Τα πρωταθλήματα παίδων και κορασίδων είναι αυτά που θα ανοίξουν την αυλαία για τη φετινή περίοδο, καθώς αρχικά είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις 19 Σεπτεμβρίου, αλλά μάλλον θα πάρουν μια εβδομάδα παράταση λόγω των εκλογών.

Μία εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα στις 26 Σεπτεμβρίου θα έχουμε πάντως προγραμματισμένα τζάμπολ (και) στο εφηβικό πρωτάθλημα.

Θα πρέπει να πιάσουμε Οκτώβριο και μάλιστα τα μέσα του μήνα για να  έχουμε τζάμπολ στο Κύπελλο Ανδρών (17 Οκτωβρίου), ενώ μετά ξεκινά το πρωτάθλημα νεανίδων (24 Οκτωβρίου) και την τελευταία μέρα του μήνα το πρωτάθλημα των ανδρών που θα γίνει φέτος σε μία κατηγορία (31 Οκτωβρίου).

Αυτές που θα χρειαστεί να περιμένουν θα είναι οι γυναίκες, καθώς το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις… 13 Φεβρουαρίου 2016 (προκειμένου η ομάδα που θα αναδειχθεί πρτωαθλήτρια να έχει πρόσφατα παιχνίδια όταν θα κληθεί να παίξει στα μπαράζ ανόδου).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΦΗΒΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ