ΕΠΣ Θράκης: Κρίθηκε ακατάλληλο το γήπεδο του Φύλακα για… 20 πόντους συρματόπλεγμα

Ακατάλληλο έκρινε η αρμόδια επιτροπή το γήπεδο του Φύλακα Ροδόπης, στο οποίο διεξάγει τις προπονήσεις της και είχε σκοπό να παίζει και τους εντός έδρας αγώνες της στην Α2 Κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης η ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου. Ως αιτία κρίνεται το… συμαρόπλεγμα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος, αυτό έχει ύψος 1.60μ ενώ θα έπρεπε βάσει νόμου που έχει ψηφιστεί μισόν και πλέον αιώνα πριν (και προφανώς δεν έχει εφαρμοστεί ποτέ!), να έχει ύψος 20 πόντους μεγαλύτερο. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ποντίων:

ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΦΥΛΑΚΑ Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΘΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ ΕΧΕΙ ΥΨΟΣ 1.60 ΕΝΩ Ο ΥΠΑΡΧΟΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 1963 ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 1.80..ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΜΕΓΑ ΝΕΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΜΕΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΡΩΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ:

1)Η ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ-ΤΩΡΑ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ??

2)Ο ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΦΟΥ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥΣ -ΑΡΑ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ..

3)ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΗΠΕΔΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΡΟΔΟΠΗΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΠΑΡΟΤΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΤΟΥ 1.80…

4)ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΟΜΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ 1960….

5)ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΔΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ……….

ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΘΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ…………