Photos: Οι Θρακιώτες που έζησαν από κοντά την μεγάλη νίκη της Εθνικής επί της Κροατίας στο Ζάγκρεμπ

Η Εθνική Ομάδα με μεγάλη εμφάνιση και παρουσία αρκετών θρακιωτών φιλάθλων, που ταξίδεψαν στο Ζάγκρεμπ, νίκησε με 72-70 την Κροατία μέσα στο Ζάγκρεμπ και κάνοντας το δύο στα δύο, μετά την επικράτηση και επί των Σκοπίων, γίνεται πρώτο φαβορί για κατάληψη της πρώτης θέσης στον (βαλκανικό) όμιλο του Ευρωμπάσκετ, την πρόκριση στην τελική φάση με ασθενέστερο αντίπαλο στα χιαστί παιχνίδια και κυρίως την συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο!!!

Στην εξέδρα βρέθηκαν αρκετοί Έλληνες φίλαθλοι, κυρίως “Πελαργοί” από την Βόρεια Ελλάδα, ορισμένοι από τους οποίους ταξίδεψαν μεμονωμένα και από την Θράκη (καθώς οργανωμένα εκδρομές δεν υπήρξαν, κυρίως από Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη) και κυρίως από Καβάλα, και Σέρρες.  Σε επόμενες αναρτήσεις θα μας μιλήσουν θρακιώτες που βρίσκονται και ζουν από κοντά αυτήν την εντυπωσιακή έναρξη της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ.

Για την ώρα, δείτε ορισμένες φωτογραφίες από την ελληνική εξέδρα στο Ζάγκρεμπ, που μετέδωσε η InTime, καθώς και ορισμένες άλλες που εντοπίσαμε στο facebook από Θρακιώτες που βρίσκονται εκεί…