Όσα έγιναν στην φιλική νίκη του Έβρου Σουφλίου μέσα στην Καβάλα!

Ντούμπλαρε τις νίκες του στα φιλικά επι της Καβάλας ο Έβρος Σουφλίου, που μετά το 2-0 μέσα στο Σοφυλί κέρδισε και στον Αμυγδαλεώνα τον ΑΟ Καβάλας, αυτή την φορά με 2-3.

Τα γκολ για την ομάδα του Μπάμπη Χρυσοστομίδη πέτυχαν οι Αβογιάν, Λίτσκας και Χατζάκος ενώ για την Καβάλα σκόραρε δις ο Χάρης Παππάς.

Η Καβάλα μόλις στο 5΄ προηγήθηκε με τον Χάρη Παππά, αλλά με τη σέντρα στο 6′ ο Αβογιάν για λογαριαμό του Έβρου Σουφλίου ισοφάρισε με δυνατό σουτ σε 1-1. Στο 26′ ο Λίτσκας σκόραρε ξανά σε φιλικό αγώνα κάνοντας το 1-2 και δείχνοντας πως θα αποτελέσει βασικό όπλο στην επίθεση του Σουφλίου για τον Χρυσοστομίδη. Στο 36΄πάλι ο Παππάς ισοφαρίζει με σουτ σε 2-2 για την Καβάλα, αλλά όπως και στην αρχή του αγώνα ο Εβρος απαντά στο επόμενο λεπτό και παίρνει κεφάλι στο σκορ με τον Χατζάκο για το 2-3 που είναι και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο όπως και αναμενόταν ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τις πολλές αλλαγές των δυο προπονητών και το σκορ έμεινε στο 2-3, ένα αποτέλεσμα που αν και σε φιλικό αγώνα δείχνει ότι η ομάδα του Σουφλίου θα είναι ανταγωνιστική και φέτος για το πρωτάθλημα.

ΚΑΒΑΛΑ(Κ. Ανυφαντάκης): Αθανασίου, Λιόλιος, Μαργαρίτης, Μπάτζιος, Δέντσας, Παληγεώργος, Μπρατσιάνι, Παππάς, Κανούλας, Δουμάνης, Καζάκης.

Αγωνίστηκαν και οι: Γ. Παπαδόπουλος, Τουμανίδης, Αμβρ. Παπαδόπουλος, Μπαντάνης, Παντελίδης, Μπλιός.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ(Μπ. Χρυσοστομίδης): Μπινόπουλος, Μπάμνιος, Φραγκούλης, Χατζάκος, Λειβαδιώτης, Αβογιάν, Εφραιμίδης, Λίτσκας, Μέρτικας, Ζιγκερίδης

Αγωνίστηκαν και οι: Ζαγκλιβέρης, Αντωνιάδης, Κουτσούλας, Λουκίδης, Πουλιλιός, Κιλιτζίδης, Αλεξίου, Πετκίδης.