ΕΠΣ Ξάνθης: Κρίσιμες ώρες για τον Κεραυνό Λευκόπετρας! Μετρά… αντίστροφα για αποχώρηση από το πρωτάθλημα πριν καν αρχίσει!!!

Παρά πολύ δύσκολες είναι οι στιγμές για το ιστορικό σωματείο του Κεραυνού Λευκόπετρας με τον κίνδυνο της άμεσης αποχώρησης του και μη συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Ξάνθης να είναι πιο ορατός από ποτέ.

Η ομάδα της Λευκόπετρας, μετά την περσινή επιτυχία με την άνοδο στην Α’ Κατηγορία, όλα έδειχναν πως θα επέστρεφε στην μεγάλη κατηγορία του ξανθιώτικου ποδοσφαίρου πιο δυνατή. Ωστόσο τα πράγματα μετά την αποχώρηση του προπονητή-παίκτη Μάνου Χαραλαμπίδη άλλαξαν προς το χειρότερο. Πολλοί ποδοσφαιριστές της ομάδας μετά την αποχώρηση του Χαραλαμπίδη άρχισαν να «ψάχνονται» για να αποχωρήσουν από την ομάδα, και μάλιστα μεγάλο μέρος προτίμησε να αγωνιστεί σε ομάδες Β’ και Γ’ Κατηγορίας απ’ το να παραμείνει και να βοηθήσει όσο μπορεί την Λευκόπετρα στην Α’ Κατηγορία.

Την περασμένη Τρίτη (1 Σεπτεμβρίου) ο Αντώνης Μπαμπαλής δήλωσε την παραίτηση του βλέποντας πως και στις προπονήσεις δεν κατέβαιναν πολλοί ποδοσφαιριστές, ούτε μια εντεκάδα παίκτες δεν μετείχαν στις προπονήσεις, ενώ και η διοίκηση της ομάδας δεν μπορούσε πλέον ανατρέψει την τραγική κατάσταση με τον έναν ποδοσφαιριστή πίσω από τον άλλον να ζητούν τα δελτία τους για να αποχωρήσουν από τον σύλλογο.

Η κατάσταση μοιάζει πολύ δύσκολη με τα δεδομένα να μοιάζουν δυσοίωνα για τον ιστορικό Κεραυνό Λευκόπετρας, που μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας θα πάρει την απόφαση να μην συμμετέχει σε κανένα παιχνίδι και έτσι να υποβιβαστεί με μηδενισμό.

Την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο ώστε να οριστικοποιηθεί αυτή η απόφαση με την κατάσταση να μοιάζει μη αναστρέψιμη που οδηγεί στην αποχώρηση από το πρωτάθλημα ενός πολύ ιστορικού σωματείου.

Ο υποβιβασμός στην Α2 Κατηγορία τη νέα σεζόν μοιάζει τούτη την ώρα το μικρότερο δυνατό κακό για τον σύλλογο της Λευκόπετρας που καλείται να ανασυνταχθεί μέσα από τις «στάχτες» του, μη μπορώντας όμως κανείς να προβλέψει πόσο κουράγιο έχουν οι ιθύνοντες του συλλόγου που «μάτωσαν» για να επανέλθει στο προσκήνιο ο Κεραυνός και βλέπουν εν μία νυκτί την όλη προσπάθεια τους να γκρεμίζεται.

Με την απόφαση αποχώρηση του Κεραυνού επηρεάζεται σαφώς και το πρωτάθλημα καθώς πλέον κάθε αγωνιστική μία ομάδα θα έχει ρεπό, ενώ η Λευκόπετρα με τον μηδενισμό της υποβιβάζεται στην Α2 ΕΠΣ Ξάνθης και έτσι οι υπόλοιπες ομάδες θα έχουν έναν αντίπαλο λιγότερο στην μάχη της παραμονής….