Στην Μυτιλήνη ενώ ξεκίνησε στα Tρίκαλα πρωην του Σουφλίου

Στην μεγάλη και λαοφιλή ομάδα της Λέσβου στον Αιολικό Μυτιλήνης και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην ελληνοαλβανός μέσος του Έβρου Σουφλίου Φλόρενς Κέρι.

Ο Κέρι αγωνίστηκε πέρυσι στο Σουφλί δανεικός από τον Πιερικό για ένα εξάμηνο μέχρι τον Ιανουάριο που απολύθηκε από τον στρατό και κατόπιν συνέχισε την καριέρα του στον ΑΟ Τρικάλων, πανηγυρίζοντας την άνοδο στη Β’ εθνική. Αν και ξεκίνησε προετοιμασία στο Καρπενήσι με την ομάδα του ΑΟΤ, ύστερα από τις διοικητικές αλλαγές και την έλευση ολόκληρης της ομάδας της Ελευσίνας στα Τρίκαλα έλυσε την συνεργασία του με τους θεσσαλούς και θα συνεχίσει στην Λέσβο.

Η ανακοίνωση του Αιολικού: Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ε.Π.Σ. ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Φλόρενς Κέρι. Γεννημένος στις 17-9-1990 αγωνίζεται στην θέση του μεσοεπιθετικού και αναδείχθηκε από τα ΤΕΠ Βέροιας, συνέχισε στον Μαγνησιακό, τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, τον ΑΟ Χανίων, τον Πιερικό, τον Έβρο Σουφλίου και ολοκλήρωσε την περυσινή ποδοσφαιρική σεζόν στον ΑΟ Τρικάλων.