Συνάντηση της διοίκησης του Ερασιτέχνη και ΤΑΑ Εθνικός με τον αντιπεριφερειάρχη Έβρου

Το πρωί της Παρασκευής (4/9) το διοικητικό συμβούλιο του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης επισκέφτηκε στο γραφείο του τον Αντιπεριφερειάρχη τηξς Περιφερειακής Ενότητας Έβρου κ. Δημήτρη Πέτροβιτς.

Στην συνάντηση συμμετείχαν και ο εκτελών χρέη προέδρου του Ερασιτέχνη Εθνικού (μετά την παραίτηση Βουκουρεσλή) Γρηγόρης Καραπιπέρης όπως και ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης για θέματα Αναπτυξης Κώστας Εξακουστός.

Η συζήτηση περιστράφηκε κυρίως γύρω από την επιτυχημένη ευρωπαϊκή πορεία του Εθνικού τα τελευταία χρόνια. Οι άνθρωποι του Εθνικού διαβεβαίωσαν τον Αντιπεριφερειάρχη ότι κάνουν όλες τις ενδεδειγμένες προσπάθειες ώστε αυτή η πορεία να συνεχιστεί με συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα για τον Εθνικό, για την πόλη, αλλά και για ολόκληρη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ο αντιπεριφερειάρχης ζήτησε από τους ανθρώπους του Εθνικού, να θεωρήσουν δεδομένη την στήριξη του, στο νέο ξεκίνημα της ομάδας, μιας και ο ίδιος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τα χρώματα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και ως εκ τούτου, πέρα από την πεποίθησή του ότι αυτή η ομάδα προσδίδει στο κύρος ολόκληρης της περιφέρειας, έχει και ο ίδιος συναισθηματική σύνδεση με την ομάδα.

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, έθεσε στον κ. Αντιπεριφερειάρχη το θέμα της ανέγερσης ενός νέου σύγχρονου κλειστού γηπέδου βόλεϊ, το οποίο εάν τελικά υλοποιηθεί θα προσδώσει τεράστιες δυνατότητες προβολής της περιφέρειας, μέσω της συνεχούς παρουσίας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Εθνικού, η συνάντηση γενικά εξελίχτηκε σε πολύ φιλικό και ειλικρινές κλίμα και ολοκληρώθηκε με τις ευχαριστίες των ανθρώπων του Εθνικού και με την γενική πεποίθηση ότι θα συνεχίσει να υπάρχει μία αγαστή συνεργασία μεταξύ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και της Αντιπεριφέρειας, όπως ισχύει άλλωστε και τα τελευταία χρόνια.