LIVE στο πιάτο σας τα φιλικά Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Πανθρακικός και Skoda Ξάνθη – Αγροτικός Αστέρας

Παρακολουθήστε σε live blogging από το ThrakiSportS την εξέλιξη στις φιλικές αναμετρήσεις Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Πανθρακικός και Skoda Ξάνθη – Αγροτικός Αστέρας που διεξάγονται σε “Φώτης Κοσμάς” και Πηγάδια αντίστοιχα, με αφορμή την διακοπή του πρωταθλήματος της Super League. 

Καλησπέρα! Το πρωτάθλημα της Super League έχει την πρώτη του διακοπή ελέω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας (που ως γνωστόν ηττήθηκε σε ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι, αυτή τη φορά από την Φινλανδία) και οι ομάδες μας δίνουν φιλικές αναμετρήσεις για να διατηρηθούν σε φόρμα.

Ωρα 17:05  Στην Αλεξανδρούπολη και το “Φώτης Κοσμάς” έχει προγραμματιστεί η αναμέτρηση ανάμεσα σε Εθνικό και Πανθρακικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας έχει ανακοινωθεί από τους Αλεξανδρουπολίτες ότι θα αρχίσει στις 17:30 και από τους Κομοτηναίους ότι θα αρχίσει στις 18:00!!!

Ωρα 17:09  Το πιο λογικό είναι η αναμέτρηση να πάει όσο πιο αργά γίνεται, εξαιτίας και της πολλής ζέστης που επικρατεί σήμερα σε όλη τη χώρα.

Ωρα 17:13  Στα Πηγάδια η Skoda Ξάνθη θα φιλοξενήσει τον Αγροτικό Αστέρα. Η αναμέτρηση αυτή έχει προγραμματιστεί για τις 17:45 στο γήπεδο της θρακιώτικης ομάδας.

Ωρα 17:17  Η 16άδα που επέλεξε ο Λουτσέσκου για το παιχνίδι, όπου προφανώς θέλει να δώσει συμμετοχή σε παίκτες που δεν έχουν δέσει ακόμα με το υπόλοιπο σύνολο: Γκαραβέλης, Ζαρόπουλος, Ζαραδούκας, Μπαξεβανίδης, Φάρκας, Λισγάρα, Χατζητερζόγλου, Έλτον, Τόμιτς, Τριάδης, Νιέτο, Ντιμιτρόφ, Ράνος, Ερέα, Ορφανίδης και Κρίστοφερ.

Ωρα 17:19  Οι υπόλοιποι παίκτες της Ξάνθης πραγματοποίησαν πρωινή προπόνηση στα Πηγάδια υπό την επίβλεψη του Λουτσέσκου.

Ωρα 17:23 Η αποστολή του Πανθρακικού που ταξίδεψε στην Αλεξανδρούπολη: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Γκέκας, Ζδράβος, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Μπουγαΐδης, Χρήστου, Παπαχρήστος, Σέτι, Ψάλτης, Μουδούρογλου, Μπαϊκαρά, Ροτζέριο, Χαβίτο, Μαρκόπουλος, Χασομέρης.

Ωρα 17:25  Σε αντίθεση με τις ομάδες της Super League, ο Εθνικός δεν ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για το φιλικό με τον Πανθρακικό, αλλά δεν υπήρχαν προβλήματα για τον προπονητή της ομάδας.

Ωρα 17:31 Ο αγώνας στην Αλεξανδρούπολη θα καθυστερήσει λόγω ζέστης και θα ξεκινήσει κατά τις 6, ίσως και λίγο αργότερα. Οι δυο ομάδες βγήκαν για ζέσταμα.

Ωρα 17:39  Στην Αλεξανδρούπολη οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Eθνικός: Σιριτούδης, Θάνος, Τσαμουρλίδης, Κομεσίδης, Μπαρμπαγιάννης, Τορομανίδης, Ρομάριο, Καρασερίδης, Τσέκος, Θεοδωράκης, Μαμούτ

Πανθρακικός: Πασχαλάκης, Μπουγαΐδης, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Χαβίτο, Μουζούρογλου, Σέτι, Παπαχρήστος, Μάρτινς, Μαρκόπουλος, Χασομέρης

Ωρα 17: 42 Πολύ ζέστη και στα Πηγάδια ίσως με λίγη καθυστέρηση και εδώ ο αγώνας.

Η σύνθεση της Ξάνθης (Λουτσέσκου): Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Ζαραδούκας, Φάρκας, Λισγάρας, Τόμιτς, Έλτον, Νιέτο, Ντιμιτρόφ, Ερέα και Ράνος.

H ενδεκάδα του Αγροτικού Αστέρα (Διλμπέρης): Γιακουμής, Αμαραντίδης, Σκλιοπίδης, Καπίας, Σαρακατσάνος, Τσεμπερίδης, Μακρυδημήτρης, Θεοδωρίδης Γ., Γιάντσης, Γέσιτς, Κουτσοσπύρος.

Ωρα 17:50 Ξεκίνησε το παιχνίδι στην Ξάνθη

Ωρα 18:05 Ξεκίνησε το παιχνίδι και στην Αλεξανδρούπολη.

Ωρα 18:09 Στα Πηγάδια γκολ για την Ξάνθη και 1-0!  Σκόρερ στο 18′ ο ισπανός Νιέτο που εκμεταλλεύτηκε μπέρδεμα στην άμυνα του Αγροτικου Αστέρα ύστερα από σέντρα του Ερέα. Skoda Ξάνθη- Αγροτικός Αστέρας 1-0

Ωρα 18:10 Στην Αλεξανδρούπολη γκολ για τον Πανθρακικό και 0-1!  Σκόρερ ο Μουδούρογλου στο 5′ με σουτ. Εθνικός-Πανθρακικός 0-1

Ωρα 18:19 Στην Ξάνθη η τοπική ομάδα έχει τον έλεγχο του αγώνα. Στην ενδεκάδα του Αστερα βρίσκονται οι πρωην του Πανθρακικου, Σκλιοπίδης, Σαρακατσάνος και Μακρυδημήτρης.

Ωρα 18:25 Στην Αλεξανδρούπολη ο Πανθρακικός έχει στο μισό γήπεδο την ομάδα του Εθνικού

Ωρα 18:36 Στην Ξάνθη μετα από όμορφο συνδυασμό Ντιμιτροφ Ερέα η μπάλα στρώνεται στο Ελτον που σημαδεύει το δοκάρι του Αστέρα

Ωρα 18:30 Στην Αλεξανδρούπολη γκολ για τον Πανθρακικό και 0-2!  Σκόρερ ο Μαρκόπουλος στο 24′ με σουτ. Εθνικός-Πανθρακικός 0-2.

Ωρα 18:37 Στην Ξάνθη έχουμε ημίχρονο. Skoda Ξάνθη- Αγροτικός Αστέρας 1-0

Ωρα 18:52 Ημίχρονο και στην Αλεξανδρούπολη. Εθνικός-Πανθρακικός 0-2.

Ωρα 18:55 Ξεκίνησε το παιχνίδι για το δεύτερο ημίχρονο στην Ξάνθη στα Πηγάδια.

Ωρα 18:58 Ο Τριάδης στη θέση του Ντιμιτρόφ για τον Λουτσέσκου

Ωρα 19:07 Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος και στην Αλεξανδρούπολη.

Ωρα 19:10 Ο Χατζητερζογλου στη θέση του Ζαραδούκα, ο Π. Ορφανιδης του Ελτον και ο Κριστοφερ του Νιετο στο 60′

Ωρα 19:10 Στο 65′ ο Ζαρόπουλος στη θέση του Γκαραβέλη.

Ωρα 19:14 Στα Πηγάδια γκολ για την Ξάνθη και 2-0!  Σκόρερ στο 69′ ο Λισγαρας με κεφαλιά ύστερα από  εκτέλεση φάουλ του Τριάδη. Skoda Ξάνθη- Αγροτικός Αστέρας 2-0

Ωρα 19:22 Στην Αλεξανδρούπολη σε ένα μέτριο δεύτερο ημίχρονο στο 60′ ο Πελτέκης έχει μια καλή ευκαιρία για τον Εθνικό. Αρκετές αλλαγές για τους δυο προπονητές.

Ωρα 19:26 Στην Ξάνθη στο 77′ από σουτ του Τριάδη η μπάλα κοντράρει πέρνοντας μια περίεργη τροχιά και χτυπάει στο δοκάρι του Αστέρα

Ωρα 19:35 Στο Ζάγκρεμπ η εθνική Ελλάδος προηγείται 38-31 στο ημίχρονο των Σκοπίων.

Ωρα 19:44 Στα Πηγαδια έχουμε λήξη αγώνα. Τελικό αποτέλεσμα Skoda Ξάνθη- Αγροτικός Αστέρας 2-0.

Ωρα 19:50 Στην Αλεξανδρούπολη λίγο πριν τη λήξη το 0-2 για τον Πανθρακικό παραμένει, σε ένα μέτριο δεύτερο ημίχρονο με τη ζέστη να εμποδίζει τις προσπάθεις των παιχτών, αλλά και τους παίχτες να δοκιμάζουν κάποια σουτ που δεν ανησυχούν τους δυο τερματοφύλακες.

Ωρα 19:55 Λήξη αγώνα και στην Αλεξανδρούπολη. Τελικό αποτέλεσμα Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Πανθρακικός 0-2.