Επέστρεψε από το Πεκίνο και πήρε άδεια για… Μύκονο ο Κώστας Δουβαλίδης

Έχοντας μόλις δυο εβδομάδες για να ξεκουραστεί από την ένταση ολόκληρης της αγωνιστικής χρονιάς αλλά και του παγκόσμιου πρωταθλήματος στο Πεκίνο, ο Έλληνας πρωταθλητής των ψηλών εμποδίων Κώστας Δουβαλίδης θέλει να φορτίσει μπαταρίες και έπειτα να επικεντρωθεί στο νέο του στόχο.

Αυτός είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Όρεγκον. Ο Δραμινός κάτοχος πολλών πανελληνίων ρεκόρ στο αγώνισμα, πραγματοποίησε δύο εμφανίσεις μέσα στη Φωλιά του Πουλιού τόσο σε προκριματικό όσο και σε ημιτελικό και ενώ δεδομένου της κατάστασης της υγείας του μετά το δυνατό πυρετό ίσως δεν θα έπρεπε καν να συμμετέχει, απέδειξε για ακόμα μια φορά το πείσμα του και τη θέληση του περνώντας τη γραμμή του τερματισμού.

Ο ίδιος μπορεί να μην έμεινε ικανοποιημένος από τις επιδόσεις του, ωστόσο μόνο θαυμασμό μπορούν να νιώθουν οι συμπατριώτες του αλλά και οι αρκετοί θρακιώτες φίλοι του, όταν ο ίδιος αποτέλεσε παράδειγμα αγωνιστή που συνεχίζει παρ’όλες τις δυσκολίες.

Ο εμποδιστής πήρε την άδεια του προπονητή του Μπάμπη Σδρόλα και πλέον ετοιμάζει βαλίτσες για Μύκονο, θέλοντας να χαλαρώσει και να αποφορτιστεί από την πίεση που δέχτηκε όλο τον προηγούμενο καιρό.

«Ετοιμάζομαι για διακοπές στη Μύκονο. Ανυπομονώ να απολαύσω τις ξαπλώστρες του νησιού και να χαλαρώσω. Έχω μόλις μερικές μέρες για να βιώσω στιγμές τις οποίες στερούμε τον υπόλοιπο χρόνο λόγω ευθυνών στην προπόνηση. Αφού επιστρέψω θα συζητήσουμε με τον προπονητή μου Μπάμπη Σδρόλα το νέο προπονητικό σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής χρονιάς. Το παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου το Μάρτιο στο Όρεγκον αλλά και κάθε αγώνας τέτοιου μεγέθους είναι πάντα στα πλάνα μας και σίγουρα θα διεκδικήσω μια θέση» είπε μιλώντας στο Sportsfeed.