Αποχωρεί από τους ΑΝΕΛ ο Μαρίνος Ουζουνίδης λόγω της μη αξιοποίησής του

Την αποχώρησή του από τους Ανεξάρτητους Ελληνες ανακοίνωσε ο πρώην βουλευτής Έβρου του κόμματος, Μαρίνος Ουζουνίδης. Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, αιτιολόγησε την απόφαση του, εξηγώντας οτι  οι κύριοι λόγοι της αποχώρησής του, είναι η μη αξιοποίησή του ίδιου αλλά και άλλων στελεχών του κόμματος από τον πρόεδρο Πάνο Καμμένο, καθώς και «η αλλαγή της όλης φιλοσοφίας του κινήματος. Από αντιμνημονιακοί γίναμε μνημονιακοί».

Ο κ. Ουζουνίδης σχολίασε καυστικά τις επιλογές του κ. Καμμένου για τις διορίσεις των Υπουργών και Υφυπουργών του, ενώ δήλωσε ότι περίμενε ο ίδιος να διοριστεί Υπουργός: “Θεωρώ ότι ήμουν το νούμερο 1, έτσι θεωρώ εγώ, ενώ τώρα βλέπω να συζητούν να φέρουν στη κορυφή της λίστας κάποιον άλλον, τη στιγμή που εγώ και κάποια άλλα παιδιά αγωνιστήκαμε και για οχτώ μήνες δε μας αξιοποίησε κανείς. Εγώ περίμενα να με κάνει και εμένα Υπουργό. Ο κ.Κουίκ δεν εκλέχτηκε καν βουλευτής. Την επόμενη μέρα των εκλογών ήταν Υπουργός. Τον πεθαμένο πολιτικά κ. Σγουρίδη τον κάνει Υφυπουργό.”

Προεκλογικά, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, το κόμμα είχε υποσχεθεί τηνεπαναφορά των συντάξεων και των δώρων των αγροτών, αλλά με τον διορισμό του κ. Χαϊκάλη όχι μόνο δεν πραγματοποιήθηκε, αλλά οι συντάξεις μειώνονται συνεχώς.

Τέλος ως προς το ενδεχόμενο προσχώρησής του σε άλλο κόμμα ο κ. Ουζουνίδης δήλωσε: «Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση για να συνεχίσω τη πολιτική μου καριέρα. Εγώ προέρχομαι από την Ν.Δ. και αν υπήρχε μία περίπτωση να επιστρέψω ή να συνεργαστώ με κάποιο κόμμα θα ήτανε μόνο η Ν.Δ.».

 

Πηγή:  http://www.e-evros.gr