Τις χειρότερες στιγμές της ζωής του βιώνει ο Πάπε Εμπό…

Τις χειρότερες στιγμές της ζωής του διανύει ο Πάπε Εμπό, καθώς λίγες μέρες μετά το χειρουργείο του, έμαθε πως ο πατέρας του δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Σχετκό ΠεριεχόμενοΟ μέσος του Ατρόμητου και μέχρι πριν μερικές εβδομάδες παίκτης του Πανθρακικού, ο οποίο τον έφερε πέρυσι στην Ελλάδα, πήρε την Πέμπτη (3/9) εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, έχοντας υποβληθεί σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση στο γόνατο.

Ως γνωστόν, εξαιτίας του τραυματισμού του και της εγχείρισης, εκτιμάται ότι θα μείνει  εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετό καιρό, ίσως και έξι μήνες. Αυτό όμως δεν ήταν το χειρότερο, καθώς ο Εμπό έμαθε πως ο πατέρας του, που ζούσε στη Σενεγάλη, «έφυγε» από τη ζωή.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι Περιστεριώτες σε ανακοίνωσή τους, ο παίκτης δεν θα μπορέσει να μεταβεί στη Σενεγάλη, καθώς λόγω της μετεγχειρητικής του κατάστασης και τους κινδύνους να υποστεί θρομβώσεις κατά τη διάρκεια της πτήσης, το ιατρικό επιτελείο του ζήτησε να μην ταξιδέψει εκεί.

Έτσι ο Πάπε δεν θα μπορεί να πει στον πατέρα του το «τελευταίο αντίο»  γνωρίζοντας και ο ίδιος πόσους κινδύνου εγκυμονούσε ένα τέτοιο ταξίδι. Ωστόσο μόλις η κατάσταση του το επιτρέψει, θα επισκεφθεί την πατρίδα του για να βρεθεί κοντά στη μητέρα του και στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος και το ποδοσφαιρικό τμήμα εκφράζουν στον ποδοσφαιριστή και την οικογένεια του τα πιο θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια.