Ο 15χρονος Θρακιώτης που έζησε την μοναδική εμπειρία του «Allianz Football Camp» με παίκτες της Μπάγερν Μονάχου!

Ο Λευτέρης από την Ξάνθη και η Μαρία από τα Γιαννιτσά, δύο επίδοξα ποδοσφαιρικά αστέρια, ήταν οι μεγάλοι τυχεροί που εκπροσώπησαν την Ελλάδα στο 7ο Allianz Junior Football Camp. O τοπικός διαγωνισμός, ο οποίος διεξήχθη αποκλειστικά για τα παιδιά των πελατών της Allianz Ελλάδος, έδωσε την ευκαιρία στους δύο νέους να έρθουν ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρό τους να γίνουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Μαζί με 73 ακόμα νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από 25 χώρες από όλο τον κόσμο, συμμετείχαν στο 7ο Allianz Junior Football Camp που πραγματοποιήθηκε για μια εβδομάδα στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Μπάγερν Μονάχου στο Μόναχο.

Οι προπονητές της ομάδας νέων της Μπάγερν προπόνησαν τους νεαρούς παίκτες, όλοι ηλικίας 14 έως 16 ετών, τους δίδαξαν τεχνικές υψηλού επιπέδου και μοιράστηκαν μαζί τους μερικά μυστικά επιτυχίας.

manias1

Ο τυχερός από την Θράκη ήταν ο 15χρονος τερματοφύλακας της Βιστωνίδας Λευτέρης Μανιάς που έζησε μια ξεχωριστή εμπειρία, που αναμφίβολα θα μείνει χαραγμένη στην μνήμη του. Μάλιστα ο νεαρός τερματοφύλακας είχε την ευκαιρία να συναντήσει από κοντά τον Μάνουελ Νόιερ, έναν από τους κορυφαίους αν όχι τον καλύτερο τερματοφύλακα στον κόσμο.

Ωστόσο γνώρισε από κοντά και άλλα σπουδαία ονόματα που αγωνίζονται στους Βαυαρούς όπως ο Τσάμπι Αλόνσο ο Φίλιπ Λάμ και άλλοι. Το μεγαλύτερο κέρδος όμως για τον Λευτέρη και τα υπόλοιπα παιδιά είναι η γνωριμία με παιδιά από όλο τον κόσμο, οι φιλίες που δημιουργήθηκαν, οι παρέες που έφτιαξαν αυτή τη μία εβδομάδα που βρέθηκαν στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας, και το πιο σημαντικό οι αναμνήσεις από μια πολύ ξεχωριστή και όμορφη διοργάνωση.