Γ’ Εθνική: Παρελθόν από τις Σέρρες ο Μπαντάκ που πάει Ηγουμενίτσα!

Αποχώρησε από την ομάδα του Πανσερραϊκού ο Ξανθιώτης μέσος Σεζέρ Μπαντάκ που δεν άργησε να βρει ομάδα και συμφώνησε να συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με την φανέλα του Θεσπρωτού Ηγουμενίτσας.

Ο 19χρονος (20 Μαρτίου 1996) Ξανθιώτης μεσοεπιθετικός που από πέρσι το καλοκαίρι αγωνιζόταν με τα χρώματα του Πανσερραϊκού, μετά τις αρκετές μεταγραφές τις Σερραϊκής ομάδας και το γεγονός πως δύσκολα θα έπαιρνε αρκετό χρόνο συμμετοχής τον έκαναν να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από τα «λιοντάρια» και να παραμείνει στην Γ’ Εθνική αυτή την φορά για την ομάδα του Θεσπρωτού Ηγουμενίτσας, που θα αγωνίζεται κατά πάσα πιθανότητα στον 2ο όμιλο.

Για να φτάσει όμως στον Πανσερραϊκό ο Μπαντάκ αντιμετώπισε με υποδειγματικό τρόπο την «απόρριψη», μια και ανήκει στην φουρνιά της Κ17 της Skoda Ξάνθη που μετείχε στο πρώτο final-4 είχε διεξαχθεί στην Ξάνθη το 2013, και είχαν αποκλειστεί από τον Ολυμπιακό. Ο Σεζέρ εκείνο το καλοκαίρι δεν είδε το όνομα του ανάμεσα στα παιδιά που ανέβηκαν και αποχώρησε από τα τμήματα υποδομής της Θρακιώτικης ΠΑΕ, επιλέγοντας να αγωνιστεί για ένα χρόνο στην ομάδα του χωρίου των ΠΑΣ Φιλίων.

Εκεί θα πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις, που θα του δώσουν ξανά καλή ψυχολογία για να κυνηγήσει το όνειρο του. Θα περάσει δοκιμαστικά στον Πανσερραϊκό αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις στον Κώστα Βασιλακάκη που έδωσε το πράσινο φως για την απόκτηση του. Ο Μπαντάκ να σημειώσουμε πως έχει καταφέρει τα δύο τελευταία χρόνια ένα εξαιρετικό επίτευγμα μια και έχει κατακτήσει σε δύο χρόνια δύο πρωταθλήματα Ελλάδας.

Βλέπετε ο Μπαντάκ ανήκει στα «τρομερά παιδιά» που κατάφεραν να κάνουν υπερήφανη όλη την ποδοσφαιρική και όχι μόνο Ξάνθη κατακτώντας το πρωτάθλημα Ελλάδας στο Σχολικό πρωτάθλημα Λυκείων με την ομάδα του 2ου ΕΠΑΛ Ξάνθης το 2013, με παίκτες όπως οι επαγγελματίες πλέον της Ξάνθης Πέτρος Ορφανίδης, Οκάν Χατζητερζόγλου και Μανώλης Δεμένικος αλλά και πολλά παιδιά που αποτελούσαν τον βασικό κορμό των μετέπειτα πρωταθλητών Ελλάδας με την Κ17 της Skoda Ξάνθη.