Γ’ Εθνική: Ορίστηκε (επιτέλους) η κλήρωση, αλλά η έναρξη πάει μετά τις εκλογές

Ορίστηκε επιτέλους η κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, το οποίο βάσει των ανακοινώσεων που είχαμε πριν καιρό, θα έπρεπε να ξεκινήσει αυτό το Σαββατοκύριακο.

Κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί τελικά, με τις ομάδες να κινδυνεύουν να “καούν” από το… ζέσταμα. Ωστόσο το πρωτάθλημα δεν πρόκειται να ξεκινήσει ούτε την άλλη εβδομάδα, αφού η κλήρωση θα έχει διεξαχθεί μόλις δυο μέρες πριν.

Με δεδομένο ότι στις 20 Σεπτεμβρίου έχουμε εκλογές, όλα δείχνουν ότι το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και μαζί ο μαραθώνιος για Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Έβρο Σουφλίου, θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 26-27 Σεπτεμβρίου.

Όσο για τους αντιπάλους των ομάδων μας; Θα τους μάθουμε, όπως και όλη την σειρά των αγώνων τους, μετά την κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

 

«Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής ανακοινώνεται ότι η κλήρωση για τους αγώνες του Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, περιόδου 2015-2016 θα διενεργηθεί την Πέμπτη 10/9 και ώρα 12:00 στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή».