ΕΠΣ Έβρου: Με φάιναλ φορ που θα φιλοξενηθεί στην Ορεστιάδα το Παιδικό Πρωτάθλημα!

Με την διεξαγωγή φάιναλ φορ που θα φιλοξενηθεί μάλιστα στην Ορεστιάδα, θα διεξαχθεί κατά πάσα πιθανότητα το φετινό παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Έβρου.

Σχετική πρόταση έχει καταθέσει ο Δήμος Ορεστιάδας και προσωπικά ο δήμαρχος της πόλης Βασίλης Μαυρίδης, που ως άνθρωπος του αθλητισμού, έχει αντιληφθεί την σημασία να διευκολύνεται η φιλοξενία μεγάλων αλλά και μικρών αθλητικών διοργανώσεων στην περιοχή του.

Έτσι λοιπόν, ο Δήμος Ορεστιάδας κατέθεσε πρόταση στην ΕΠΣ Έβρου, για την αναβάθμιση του παιδικού πρωταθλήματος, να διεξαχθεί φέτος φάιναλ φορ με τις τέσσερις κορυφαίες ομάδες και ο Δήμος να αναλάβει τα οργανωτικά έξοδα καθώς και αυτά της φιλοξενίας των μικρών ποδοσφαιριστών.

Η πρόταση εξετάζεται με καλό μάτι από το ΔΣ της ΕΠΣ Έβρου και το πιθανότερο είναι μετά από αυτήν, να προβλεφθεί στη νέα προκήρυξη που θα δημοσιοποιηθεί τις επόμενες μέρες μετά από συνεννόηση με τις ομάδες, η διεξαγωγή φάιναλ φορ για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης, οπότε και διεξήχθη η κλήρωση στα πρωταθλήματα και το κύπελλο των ανδρικών ομάδων, είχαν δηλώσει συμμετοχή στο παιδικό 11 σωματεία και υπήρχε η εκτίμηση ότι επιπλέον τρία θα συμπλήρωναν τα σχετικά έγγραφα.

Πρόθεση της ΕΠΣ Έβρου είναι το παιδικό πρωτάθλημα να διεξαχθεί σε δύο ομίλους, βορρά και νότου, με συμμετοχή επτά ομάδων στον καθένα. Οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο θα προκριθούν στο φάιναλ φορ, όπου στους ημιτελικούς ο πρώτος του κάθε ομίλου θα αντιμετωπίσει σε νοκ άουτ παιχνίδι τον δεύτερο του άλλου ομίλου.

Όλα ωστόσο θα ξεκαθαρίσουν μετά τον καθορισμό και την δημοσιοποίηση της προκήρυξης του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Έβρου για τη σεζόν 2015-2016…