Τα καλά λόγια του Μαρίν για την Ξάνθη και η αναφορά του για περίπλοκη κατάσταση με την… “Μακεδονία” και την Τουρκία

Έχει περάσει ένας χρόνος από την αποχώρηση του Νικολά Μαρίν από την Ξάνθη, αλλά ο ίδιος δεν ξεχνά τις στιγμές που έζησε την διετία 2012-2014 φορώντας την φανέλα της Ξάνθης.

Ο 35χρονος πλέον μέσος, ο οποίος πλέον ανήκει στην Τουλόν και είχε 28 συμμετοχές στο ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Skoda, παραχώρησε συνέντευξη στη χώρα του και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την παρουσία του στην ομάδα της Θράκης.

Η απάντησή του είναι μάλλον… διαφήμιση για την διοίκηση της ομάδας της Skoda Ξάνθη και προσωπικά για τον ιδιοκτήτη της Χρήστο Πανόπουλο, αφού σε μια περίοδο που η Ελλάδα έχει γίνει ταυτόσημο του χρέους στο εξωτερικό, ο Μαρίν δήλωσε ότι ουδέποτε είχε τέτοιο πρόβλημα.

“Ήταν η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο που με οδήγησε εκεί. Άφησα το Ντουμπάι και πήγα στην Ξάνθη που με ήθελαν πολύ. Για την ακρίβεια, δεν είχα άλλη επιλογή. Πολλοί μπορεί να γελάνε, αλλά επρόκειτο για μια σταθερή ομάδα, η οποία ουδέποτε παρουσίασε πρόβλημα στις πληρωμές των παικτών” είπε ο άσσος από την Μασσαλία.

Ενδιαφέρον όμως προκαλεί και η συνέχεια της απάντηση, όπου δεν κρατά τα διπλωματικά προσχήματα: “Η πόλη ήταν μια χαρά, ήταν μόνο λίγο περίπλοκη η κατάσταση ανάμεσα στη Μακεδονία (σ.σ. μάλλον εννοεί τα Σκόπια) και την Τουρκία. Το μόνο αρνητικό ήταν πως δεν υπήρχε γαλλικό σχολείο και ήμουν μακριά από τη γυναίκα μου και τα δύο παιδιά μου. Έτσι αποφάσισα να επιστρέψω στη Γαλλία”.