Super League: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές για Ξάνθη και Πανθρακικό στο αναπτυξιακό της Κ20

Δημοσιοποιήθηκαν από την ΚΕΔ οι διαιτητές της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ20 της Super League, που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο.

Στα Πηγάδια την αναμέτρηση της Skoda με την ΑΕΚ θα διαιτητεύσει ο κομοτηναίος Ενγκίν Κιγιτζί με βοηθούς τους Χρήστο τζιότσιο και Μάριο Γκιόση, επίσης του Συνδέσμου θράκης. Παρατηρητής θα είναι ο Βέργος Χαλβατζής της ΕΠΣ Ξάνθης. Η αναμέτρηση έχει προγραμματιστεί στς 11.00 το πρωί του Σαββάτου.

Στο Κόσμιο το ματς του Πανθρακικού με την Βέροια ορίστηκε να διευθύνει εβρίτικη τριπλέτα. Πρόκειται για τους Σάββα Σιδηρόπουλο, Παναγιώτη Καραϊσκο και Παναγιώτη Τερζόπουλο, με παρατηρητή τον Νίκο Μανάκα της ΕΠΣ Θράκης. Και αυτή η ανακοίνωση έχει προγραμματιστεί στις 11.00 το πρωί του Σαββάτου, ωστόσο όπως έχει γράψει το ThrakiSportS, το πιο πιθανό είναι να αναβληθεί λόγω του πένθους στην Κ20 της Βέροιας από τον ξαφνικό θάνατο του τερματοφύλακα Στέλιου Μαρκούση.

Τα άλλα ματς της δεύτερης αγωνιστικής, επίσης προγραμματισμένα για το Σάββατο, είναι: Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός, ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ, Ηρακλής – Πανιώνιος και Παναθηναϊκός – Καλλονή.