Στα Πηγάδια το φιλικό της Ξάνθης με Αγροτικό Αστέρα, με γενική είσοδος τα 4ευρώ!

Σε ρυθμούς του Σαββατιάτικου φιλικού με τον Αγροτικού Αστέρα(17:45) κινείται η Skoda Ξάνθη, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει γενική είσοδος για τους φιλάθλους της στα 4ευρώ

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκε η προετοιμασία της Skoda Ξάνθη και την Πέμπτη. Δύο μέρες πριν το φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας με τον Αγροτικό Αστέρα, το τεχνικό επιτελείο δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές σε συγκεκριμένους τομείς με στόχο την βελτίωση στην διπλή σημερινή προπόνηση. Μετά τις ασκήσεις γυμναστηρίου κια το τρέξιμο στο ξεκίνημα, στη συνέχεια υπήρξαν παιχνίδια κατοχής μπάλας. Στο επόμενο στάδιο, οι παίκτες χωρίστηκαν σε γκρουπ δίνοντας έμφαση σε ασκήσεις τακτικής, τόσο στο ανασταλτικό, όσο και στο δημιουργικό κομμάτι αλλά και στα τελειώματα φάσεων. Προβλήματα στην ξανθιώτικη ομάδα δεν υπάρχουν με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του.

Εδώ και μερικές μέρες ξεκίνησε και η διαδυκτιακή διάθεση των φετινών καρτών – μελών της SKODA ΞΑΝΘΗ για την ποδοσφαιρική περίοδο 2015-16. Οι ενδιαφερόμενοι από αυτό το link μπορούν προμηθευτούν την φετινή κάρτα μέλους ενώ υπάρχει και η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων διαρκείας και με πιστωτική κάρτα σε 6 άτοκες δόσεις. Σχετικός υπερσύνδεσμος υπάρχει και στην αρχική σελίδα του επίσημου site της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, στο κάτω μέρος του πίνακα επόμενος  αγώνας”.