Οριστικά απέναντι σε Εθνικό και Έβρο Σουφλίου ο Άρης! Έχασε τελεσίδικα τον… πόλεμο για άνοδο στη Football League

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε ομόφωνα την προσφυγή του Αρη Θεσσαλονίκης, κάτι που σημαίνει πλέον οριστικά και αμετάκλητα πως οι “κίτρινοι” θα αγωνίζονται και με τη… βούλα στη Γ’ Εθνική και τη νέα σεζόν και θα είναι αντίπαλοι του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και του Έβρου Σουφλίου στη νέα Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά, το απόσπασμα της υπ’ αριθμόν 101/03.09.2015 απόφασης (προσφυγή και αίτηση αναψηλάφησης ΠΑΕ Άρης) αναφέρει τα εξής:

Συνεκδικάζει τις κρινόμενες προσφυγή-αίτηση αναψηλάφησης και πρόσθετες παρεμβάσεις αντιμωλία των διαδίκων.

Απορρίπτει αυτές.

Διατάσσει την κατάπτωση των κατατεθέντων παραβόλων υπέρ της Ε.Π.Ο.

Καθορίζει τη συνολική δαπάνη στο ποσό των οκτακοσίων (800) ευρώ.

Καταδικάζει την προσφεύγων-αιτούν Σωματείο να καταβάλει από το ανωτέρω συνολικό ποσό μέρος αυτού από πεντακόσια (500) ευρώ υπέρ της καθ’ ης και το υπόλοιπο ποσό των τριακοσίων (300) ευρώ υπέρ της Ε.Π.Ο., στη Γραμματεία του παρόντος δικαστηρίου.

Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύτηκε  σε έκτακτη δημόσια συνεδρίαση στο ακροατήριό του στην Αθήνα στα γραφεία της Ε.Π.Ο. στις 03 Σεπτεμβρίου 2015,, χωρίς την παρουσία των διαδίκων και των πληρεξουσίων δικηγόρων τους.

Στην αμέσως προηγούμενη απόφασή του, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε και την προσφυγή της ΠΑΕ Κασσιόπη (Κέρκυρα), κάτι που σημαίνει ότι οριστικά και αμετάκλητα η ομάδα υποβιβάζεται και θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στη Football League.