Ο Πανθρακικός έκλεισε φιλικό με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, που ακύρωσε την αναμέτρηση με τον Έβρο Σουφλίου

Με δεδομένη τη διακοπή του πρωταθλήματος της Super League Ελλάδα 2015-16, για τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου, η ομάδα του Πανθρακικού έκανε γνωστό το πρωί της Πέμπτης ότι θα αντιμετωπίσει το προσεχές Σάββατο (5/9) στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξανδρούπολης “Φώτης Κοσμάς” τον Εθνικό.

Ωστόσο η κίνηση αυτή προκαλεί έκπληξη, καθώς ο Εθνικός από την πλευρά του είχε ανακοινώσει για την ίδια ημέρα και ώρα φιλική αναμέτρηση με τον Έβρο Σουφλίου, την οποία είχε επιβεβαιώσει και η έτερη θρακιώτικη ομάδα στην Γ’ Εθνική. Προφανώς το φιλικό Εθνικού – Έβρου Σουφλίου ακυρώθηκε, χωρίς να είναι γνωστό αν αυτό έγινε με φιλικό τρόπο ή όχι.

Υπενθυμίζεται ότι οι σχέσεις του Εθνικού με τον Έβρο Σουφλίου δεν ήταν και οι καλύτερες δυνατές σε διοικητικό επίπεδο μετά τον επεισοδιακό τελευταίο αγώνα που είχαν δώσει οι δυο ομάδες για το πρωτάθλημα και τις δηλώσεις – ανακοινώσεις που ακολούθησαν, ενώ πρόσφατα η ομάδα της Αλεξανδρούπολης πήρε μέσα από τα χέρια αυτής του Σουφλίου τουλάχιστον δύο παίκτες.

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά το καλοκαίρι που θα αναμετρηθούν Πανθρακικός και Εθνικός, με τις δυο ομάδες να διατηρούν άριστες σχέσεις σε όλα τα επίπεδα. Η φιλική αναμέτρηση του Σαββάτου ανάμεσα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον Πανθρακικό στο “Φώτης Κοσμάς” θα ξεκινήσει στις 18:00 το απόγευμα.