ΕΠΣ Ξάνθης: Παρουσίασε τις μεταγραφές του ο Ηρακλής Ζυγού

Στην παρουσίαση των έξι μεταγραφικών του αποκτημάτων προχώρησε ο Ηρακλής Ζυγού, μέσα απο την σελίδα του στο facebook, ενώ παράλληλα γνωστοποιήσε πως είναι πολύ κοντά και στην ολοκλήρωση της έβδομης μεταγραφής του με την απόκτηση του Τζεμαλή Μπαργκάν απο τα Κ15 της Skoda Ξάνθη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρακλή Ζυγού, όπως αναρτήθηκε στην γνωστή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης:

Ο Ηρακλής απέκτησε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:Σταύρο Τασούλη,Νίκο Πανταζίδη,Κώστα Προδρομίτη,Ιορδάνη Κιολεΐδη,Σεργκέι Σνιμσίκοβ και Λαμπάκη Στέφανο.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΑΣΟΥΛΗΣ:Hρθε από την Λάρισα για να υπηρετήσει την Στρατιωτική του θητεία και δείχνει στην προετοιμασία ότι θα αποτελέσει βασικό όπλο στην αριστερή πλευρά.
ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ:Mπορεί ο Ηρακλής να αποτελέσει την ποδοσφαιρική Ιθάκη του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή.Με θητεία στις ακαδημίες του Ορφέα και τις Βιστωνίδας μετακόμισε από την Γενισέα στο Ζυγό.Ελπίζουμε να προσπαθήσει να δείξει την ποιότητα του μέσα στο γήπεδο.
ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΚΙΟΛΕΙΔΗΣ: Ρίχνει τον Μ.Ο. του ρόστερ του Ηρακλή.Αποκτήθηκε από τον Α.Π.Ο.Ξ και του δίνεται η ευκαιρία να δουλέψει για να παίξει σε υψηλότερο επίπεδο.
ΠΡΟΔΡΟΜΙΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ:Aπόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με θητεία σε ομάδες της Κομοτηνής ήρθε από τον Κεραυνό Πέρνης για να δέσει την άμυνα του Ζυγού.Ο Αγρινιώτης ποδοσφαιριστής αποτελεί μέλος του προπονητικού team των τμημάτων υποδομής της Skoda.
SERGEI SNIMSIKOV.Ξαναγύρισε στην οικογένεια μετά από μια περιπλάνηση στην Κεραμωτή.Γνωρίζει το περιβάλλον και αναμένεται να δώσει λύσεις στον Γιάννη Δημητριάδη.
ΛΑΜΠΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ:Αποκτήθηκε από τη Θράκη Συδινής για να κάνει restart στην ποδοσφαιρική του εξέλιξη αφού μετά το πέρασμα μα του από τα Κ-17 της Skoda και του Πανθρακικού δεν μπόρεσε να κάνει επαγγελματικό άλμα.Του δίνεται η δυνατότητα να δουλέψει επαγγελματικά και να επιδιώξει να παίξει σε μεγαλύτερες κατηγορίες.
Επίσης αναμένεται να υπογράψει στην ομάδα μας και ο ποδοσφαιριστής Μπαρκάν Τζεμαλή που ήταν πέρσι στο Κ-15 της Skoda.H μεταγραφή αν όλα πάνε καλά θα ανακοινωθεί σε λίγες μέρες.