Μεταγραφική ενίσχυση από την Ροδόπη ’87 για τον ΑΟΘ Αλεξανδρούπολης!

Δυναμικά φαίνεται πως δραστηριοποιείται η νεοσύστατη ομάδα Γυναικείου ποδοσφαίρου της Αλεξανδρούπολης «ΑΟ Θράκης» που απέτκησε τέσσερις παίκτριες από την Ροδόπη ’87.

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης, για την οποία είχατε διαβάσει στο ThrakiSportS και μπορείτε να θυμηθείτε με ένα κλικ ΕΔΩ, προχώρησε στην απόκτηση των Κακουλίδου και Θεοδωρακοπούλου αλλά και την απόκτηση των Βαλασούδη και Κυριακίδου που επιστρέφουν στην ενεργό δράση για να ενισχύσουν την ομάδα της Αλεξανδρούπολης. Την μεταγραφή των τεσσάρων από την Ροδόπη στην Αλεξανδρούπολη και τον ΑΟΘ γνωστοποίησε με ανακοίνωση της η ομάδα της Ροδόπης ’87 που δείχνει την στήριξη της στη νέα προσπάθεια που γίνεται στην Αλεξανδρούπολη, καθώς η Θράκη μας πλέον διαθέτει τρείς ομάδες στις Εθνικές κατηγορίες.

Η ανακοίνωση της Ροδόπης αναφέρει τα εξής: «Η οικογένεια της Ροδόπης ’87’ ανακοινώνει την μεταγραφή των Κακουλίδου και Θεοδωρακοπούλου στην νεοσύστατη ομάδα της Αλεξανδρούπολης, όπως επίσης και την παραχώρηση των Βαλασούδη και Κυριακίδου που μετά από χρόνια επανέρχονται στην ενεργό δράση με την ομάδα του ΑΟΘ Αλεξανδρούπολης»