Μεγαλώνει η Ξανθιώτικη «παροικία» στην Κρήτη! Από το τοπικό της Ξάνθης σε αυτό του Ηρακλείου Στεπανιάν και Γκασπαριάν

Ακόμη δύο ποδοσφαιριστές από την Ξάνθη μετά τους Γιώργο Κατρανίτσα (Χανιά) και Γιώργο Γούλα (Επισκοπή) θα αγωνίζονται τη νέα χρονιά σε ομάδες της Κρήτης, με τους Βασίλη Στεπανιάν και Γιώργο Γκασπαριάν να συνεχίζουν την καριέρα τους στην ιδιαίτερα φιλόδοξη ομάδα του Αλμυρού, που αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ηρακλείου.

Ο 21χρονός μέσος Βασίλης Στεπανιάν(δεξιά στην φωτογραφία) ξεκίνησε από την Ακαδημία του Ολυμπιακού Ξάνθης, για να ακολουθήσουν τα τμήματα Υποδομής της Skoda Ξάνθη, το 2013 ο Άρης Ακροποτάμου στην Γ΄ Εθνικη και από τον Ιανουάριο του 2014 η Αναγέννηση Θαλασσιάς στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης, όπου και αγωνιζόταν μέχρι πρότινος.

Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός Γιώργος Γκασπαριάν(αριστερά στην φωτογραφία) ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της Αρμένικης ομάδας Πιουνίκ Ερεβάν, ενώ η ομάδα στην οποία αγωνίστηκε στην Ξάνθη ήταν ο Ορφέας Puma Ξάνθης, ενώ είχε μικρό πέρασμα και από την ομάδα Νέων του ΑΟΚ. Ο Γκασπαριάν αξίζει να σημειώσουμε πως πάει δανεικός στον Αλμυρό μια και ο ΑΟ Χανίων  απέκτησε τα δικαιώματα του και τον παραχώρησε δανεικό στην ομάδα του Ηρακλείου.

Και οι δύο ποδοσφαιριστές συμφώνησαν να κάνουν το μεγάλο άλμα και από την Ξάνθη να μετακομίσουν στο Ηράκλειο πεπεισμένοι από τις υψηλές φιλοδοξίες του Αλμυρού FC που στοχεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ηρακλείου και την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.