ΕΚΑΣΑΜΑΘ: “Έξωση” από προπονήσεις στο κλειστό γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης για Εθνικό και Ολυμπιάδα!

Χωρίς προπονήσεις σε παρκέ προετοιμάζονται οι ομάδες καλαθοσφαίρισης της Αλεξανδρούπολης, καθώς το γνωστό πρόβλημα της έλλειψης χώρων στην πόλη έχει γίνει ακόμα πιο έντονο με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Όπως καταγγέλουν οι άνθρωποί τους στο ThrakiSportS, δεν υπάρχουν διαθέσιμες ώρες καθώς οι περισσότερες πηγαίνουν για το βόλεϊ και επιπλέον γίνονται έργα αυτήν την περίοδο στο κλειστό της Μαΐστρου, με αποτέλεσμα να μένουν οι παίκτες χωρίς προπονήσεις σε κλειστό.

“Για την ακρίβεια, προπονήσεις κάνουμε αλλά στο στάδιο, στους δρόμους και… τα βουνά, χωρίς όμως οι παίκτες να μπορούν να κάνουν τακτική και να εφαρμόσουν συστήματα”, σχολίασε άνθρωπος ομάδας της Αλεξανδρούπολης, εκφράζοντας την αγανάκτησή του.

“Τα παιδικά πρωταθλήματα ξεκινούν στις 19 Σεπτέμβρη και κινδυνεύουμε οι παίκτες μας να αγωνιστούν σε αυτά χωρίς να έχουν δοκιμάσει ένα σουτ σε ρακέτα”, προσθέτει, επισημαινοντας ότι το πρόβλημα αφορά τόσο τον Εθνικό όσο και την Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο αυτές ομάδες θα είναι οι μόνες εκπρόσωποι της πρωτεύουσας του Έβρου στο πρωτάθλημα ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, καθώς η τρίτη ομάδα της πόλης, ο Αλέξανδρος, έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα κατέβει στο ανδρικό παρά μόνο στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα.