ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες ο Αρίωνας Ξάνθης!

Με αρκετά νέα πρόσωπα ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας 31 Αυγούστου η πρώτη προπόνηση του αντρικού τμήματος του Αρίωνα Ξάνθης που αγωνίζεται και φέτος στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Με την παρουσία αρκετών παιδιών από το Εφηβικό τμήμα του συλλόγου, που πέρσι κατέλαβε την Πέμπτη θέση στην Ελλάδα, αλλά και των τριών μεταγραφικών αποκτημάτων ξεκίνησε η προετοιμασία για τον Αρίωνα Ξάνθης υπο τις οδηγίες του Βαγγέλη Αρβανιτίδη. Πριν την έναρξη της προπόνησης στους παίκτες μίλησε ο υπεύθυνος της Ακαδημίας του συλλόγου Χρήστος Παπαδόπουλος που αφού καλωσόρισε όλους τους παίκτες μίλησε για τους στόχους της ομάδας.

Ο Αρίων που την φετινή χρονιά θα βασίζεται κατά πολύ σε δικά του παιδιά, μια και αρκετά παιδιά από την Εφηβική ομάδα αποτελούν το αντρικό τμήμα ενώ όπως είχατε διαβάσει στο ThrakiSportS επέστρεψε στον σύλλογο και ο Θωμάς Αμπεριάδης (Θυμηθείτε ΕΔΩ). Από εκεί και πέρα ο Αρίων έχει αποκτήσει επίσης τον Κιλκισιώτη γκάρντ Δημήτρη Παπανικολάου αλλά έχει προχωρήσει σε μια ιδιαίτερα δυνατή κίνηση αποκτώντας τον Βασίλη Λιβησιανό από την Ασπίδα Ξάνθης (Θυμηθείτε ΕΔΩ)