Σοκ με Τοροσίδη στην Εθνική! Κάκωση οπίσθιου μηριαίου στερεί στον αρχηγό της εθνικής την συμμετοχή στα ματς με Φινλανδία και Ρουμανία

Άσχημα μαντάνα επιφύλαξαν το βράδυ στον Βασίλη Τοροσίδη οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο ξανθιώτης αρχηγός της Εθνικής Ομάδας. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την ΕΠΟ, ο θρακιώτης χάνει τα προσεχή παιχνίδια με Φινλανδία και Ρουμανία.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Τοροσίδης “υποβλήθηκε με μαγνητική τομογραφία και διαπιστώθηκε σαφής βελτίωση της αρχικής κάκωσης (οπίσθιος μηριαίος), χωρίς, όμως, να επιτρέπεται η συμμετοχή του στις προπονήσεις για μία εβδομάδα έως 10 ημέρες”. Συνεπώς χάνει τα προσεχή παιχνίδια, που είναι προγραμματισμένα για την Παρασκευή (με Φινλανδία στο Καραϊσκάκη) και την άλλη Τρίτη (με Ρουμανία στο Βουκουρέστι).

Στην ίδια ενημέρωση, έγινε γνωστό ότι ο Σωτήρης Νίνης “υποβλήθηκε σε κλινική εξέταση και διερεύνηση με υπέρηχο και διαπιστώθηκε οίδημα στον οπίσθιο μηριαίο. Η κατάσταση διερευνήθηκε επιπλέον με μαγνητική τομογραφία και επιβεβαιώθηκε μυϊκή θλάση. Δεν μπορεί να συμμετάσχει στους επερχόμενους αγώνες με την Φινλανδία και την Ρουμανία”.

Σε περίπτωση που υπάρξει πρόσκληση σε επιπλέον ποδσφαιριστή ή ποδοσφαιριστές, θα υπάρξει άμεση ενημέρωση από την ΕΠΟ. Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Κοσμά η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής Ομάδας υπό τις οδηγίες του Κώστα Τσάνα, όπου τα βλέμματα έκλεψαν οι πρωτοκληθέντες στην Εθνική, ανάμεσά τους και ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ Βαγγέλης Πλατέλλας.

Την προπόνηση επέβλεψε, πέρα από τον Κώστα Τσάνα, ως συνεργάτης του ο πρώην γυμναστής του Πανθρακικού Γρηγόρης Μπιζάς και ο  Φάνης Κατεργιαννάκης που ανέλαβε τους τερματοφύλακες. Πέρα από τους Τοροσίδη και Νίνη, στην προπόνηση δεν συμμετείχαν οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος (ήταν αργά το απόγευμα προγραμματισμένη η άφιξή του) και  Κυριάκος Παπαδόπουλος, Βασίλης Τοροσίδης.

Σε ό,τι αφορά τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, ο διεθνής γυμνάστηκε ατομικά και αναμένεται να ενταχθεί στο πρόγραμμα προπονήσεων το αργότερο την Τετάρτη. Την Τρίτη έχει προγραμματιστεί η επόμενη προπόνηση, στις 18:30 το απόγευμα, αλλά θα είναι κλειστή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και το κοινό.