ΕΠΣ Θράκης: Χωρίς Πανθρακικό το Κύπελλο! Τα 16 νοκ άουτ ζευγάρια της πρώτης φάσης που ανέδειξε η κλήρωση

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στις Σάπες η κλήρωση της πρώτης φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης. Σε αυτήν, σε πρώτη φάση οι ομάδες χωρίστηκαν σε ισχυρούς και ανίσχυρους, ανάλογα με την κατηγορία που αγωνίζονται, με αποτέλεσμα να αποφεύγονται σε αυτό το σημείο αναμετρήσεις ανάμεσα σε ομάδες της Α1 Κατηγορίας.

Αν ξεχωρίζει ίσως κάποιο ζευγάρι, αυτό είναι ανάμεσα στον πρώην πρωταθλητή Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου και την Δόξα Σώστη, που φέρνει αντιμέτωπες τις δυο ίσως ιστορικότερες ομάδες του ίδιου Δήμου. Η τροπαιούχος Δόξα Προσκυνητών θα αντιμετωπίσει σε αυτήν την φάση εκτός έδρας την επανιδρυθείσα ουσιαστικά ομάδα της Δόξας Υφαντών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τελικά δεν δήλωσε συμμετοχή η ΠΑΕ Πανθρακικός με την ομάδα εφήβων της (είχε δικαίωμα να το κάνει, αλλά ήταν προεραιτική η συμμετοχή της), ενώ με την προσθήκη την τελευταία στιγμή των Ελπίδων Κομοτηνής στην Β’ Κατηγορία, συμπληρώθηκε ο αριθμός των 32 ομάδων και δεν χρειάστηκαν εξτρά αγώνες.

Μετά τους αγώνες της πρώτης φάσης, που είναι νοκ άουτ και θα διεξαχθούν το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο στις έδρες των ομάδων που κληρώθηκαν γηπεδούχες, θα χωριστούν οι επαπομείνασες 16 ομάδες που θα προκριθούν σε τέσσερις ομίλους των τεσσάρων ομάδων, σύμφωνα με το νέο σύστημα που έχει αποκαλύψει το ThrakiSportS.

Αναλυτικά τα ζευγάρια της Α’ Φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης:

 

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, Ώρα 16:30

Ορφέας Ξυλαγανής – Βιστωνίδα Κοπτερού

Μέγα Πιστό – ΑΟ Καλλίστης

Δόξα Υφαντών – Δόξα Προσκυνητών

ΠΑΕ Ποντίων – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου

ΠΑΟΚ Κομοτηνής – Ελπίδα Σαπών

Δοκός – Σπάρτακος Αγίων θεοδώρων

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Δόξα Σώστη

Ορφέας Στρύμης – Ελπίδες Κομοτηνής

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, Ώρα 16:30

ΠΑΟΚ Κοσμίου – ΑΕ Κομοτηνής

Αστέρας Αιγείρου – Φιλύρα

Αγιοχώρι – Αετός Μίσχου

Μύστακας – Ηρακλής Σαπών

παγούρια – Ατσάλι Αρχοντικών

Αλανότοπος – Πολύανθος

Ενωση Ασωμάτων – Πόντος Κομοτηνής

Δόξα Γρατινής – Φανάρι