ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Κατεβάζει ομάδα στο πρωτάθλημα γυναικών ο Αίας Κομοτηνής!

Την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι προπονήσεις για τις ακαδημίες του Αίαντα Κομοτηνής στο κλειστό γυμναστήριο του 4ου Γυμνασίου, όπου καλούνται αγόρια και κορίτσια από την ηλικία των 5 ετών έως 17 ετών να συμμετάσχουν στις προπονήσεις.

Φέτος για πρώτη φορά θα λειτουργήσει στις ακαδημίες μας τμήμα ψυχοκινητικής αγωγής – παιδαγωγικά παιχνίδια με σκοπό την σταδιακή εισαγωγή μικρών παιδιών προνηπιακής – νηπιακής και 1ης δημοτικού στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης προπονήτρια του συγκεκριμένου τμήματος η εξειδικευμένη στον τομέα αυτόν Χρύσα Στογιαννάρη . Οι μικροί αθλητές των ακαδημιών θα ειδοποιηθούν για το εβδομαδιαίο πρόγραμμα από τους προπονητές τους ενώ οι εγγραφές θα γίνονται καθημερινά στο κλειστό γυμναστήριο του 4ου Γυμνασίου Κομοτηνής και ώρες 15.00 – 22.00.

Στα αγωνιστικά τμήματα του Αίαντα Κομοτηνής, οι προπονήσεις έχουν ξεκινήσει ήδη για το ανδρικό τμήμα, που με προπονητή τον Θόδωρο Πίτατζη θα αγωνιστεί στην Α’ΕΚΑΣΑΜΑΘ Ανδρών μετά την πετυχημένη πορεία στην Α2 κατηγορία όπου στέφθηκε πρωταθλητής της περιόδου 2014-15 . Έχοντας κάνει και μερικές μεταγραφικές ενισχύσεις θα διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, κάνοντας την παρθενική του εμφάνιση.

Στο παιδικό και εφηβικό τμήμα προπονητής θα είναι ο Οικονομίδης Δημήτρης όπου οι έφηβοι (γεννημένοι 1998-99) συμμετέχουν για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Στις κορασίδες και στο γυναικείο τμήμα προπονητής ο Ανέστης Σαββάκης. Αξίζει να σημειωθεί ότι το γυναικείο τμήμα του Αίαντα Κομοτηνής θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα Α’ Γυναικών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, που αναμένεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικό.